A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 27.08.2021 14:46
Кількість переглядів: 335

За період з 21.08.2021 по 27.08.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 4 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, в т.ч. випадок смерті на виробництві -1, з тяжким наслідком – 2; зі смертельним наслідком, групові нещасні випадки – відсутні.

Зареєстровано 1 повідомлення про встановлення гострого професійного захворювання у медичного працівника закладу охорони здоров’я  м. Запоріжжя, у якого лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. В медичній установі створено комісію з розслідування вказаного випадку, члени комісії якої з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

Так на виробничій дільниці одного із підприємств м. Запоріжжя працівник, під час обслуговування технологічного обладнання, заліз на огорожу працюючого конвеєра, при цьому його ліва нога потрапила в рухомий елемент конвеєра, внаслідок цього він отримав тяжку травму лівої ноги. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області утворена комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На підприємстві м. Запоріжжя за вказаний період зареєстровано 1 випадок хронічного професійного захворювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора