A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

У ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ ОБЛАСТІ НЕОБХІДНО ПРИШВИДШИТИ ТЕМПИ ВАКЦИНАЦІЇ

Дата: 20.10.2021 09:55
Кількість переглядів: 319

Сьогодні під час традиційної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА основна увага була приділена вакцинальній кампанії та стану захворюваності на ковід   в області.

Так, за інформацією директора департаменту охорони здоров´я Олексія Кулинича, з початку кампанії вакцинувалися 511 366 осіб, з яких – 217 654 отримали дві дози.

- У неділю, що минула, вакцинувалися 2540 жителів області. Це більше, ніж було раніше, але до планового показника щеплень ще далеко, - констатував Олексій Кулинич.

Загальна завантаженість ліжкового фонду становить 75%.  2185 хворих на COVID-19 перебувають на стаціонарному  лікуванні. Всі ковідні лікарні у повній мірі забезпечені киснем.   Пік захворюваності очікується на поточному тижні. До кінця тижня до ковідних буде включена ще Приморська лікарня.

- Потрібно посилити  інформаційно-роз´яснювальну кампанію у регіональних ЗМІ, - зазначив Олександр Старух. – До агітації необхідно долучити лідерів суспільних думок області. Також треба продовжити роз´яснювальну роботу з колективами  навчальних закладів області, починаючи від дошкільних.

Крім цього, голова облдержадміністрації вказав на низьку динаміку вакцинальної кампанії в апаратах ОТГ. У деяких громадах, наприклад, у Бердянській міській територіальній громаді, лише – 24 % персоналу вакциновано. У 26 громадах  області рівень вакцинації держслужбовців не дотягує до 40%.  І тільки у 7 громадах цей показник перетнув мінімально необхідний рівень у 80%.

Рівень вакцинації персоналу Запорізької ОДА сягнув 92%.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора