A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Протокол ТЕБ та НС №26

Дата: 27.10.2021 09:27
Кількість переглядів: 789

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

Сільський голова,

голова місцевої комісії

з питань ТЕБ та НС та голова

оперативного штабу

 

_________Богдан ФЕДЧУК

 

ПРОТОКОЛ

засідання оперативного штабу

позачергового засідання місцевої комісії

з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

 

26.10.2021 с.Долинське № 26

 

Головуючий: сільський голова - голова комісії Богдан Федчук

Присутні: члени Комісії

 

ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1. Про епідемічний стан на території громади, пов’язаний з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Доповідач: заступник голови - Галина Данільчак

 

2. Про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Доповідачі: заступник сільського голови Галина ДАНІЛЬЧАК;

генеральний директор комунального некомерційного підприємства “Долинський ЦПМСД” Ольга КОЛЕСНИК.

 

 

3. Про початок опалювального сезону 2021/2022 років.

Доповідач: заступник сільського голови – Тимофій Шаповалов

 

 

З питання ПЕРШОГО порядку денного:

«Про епідемічний стан на території громади , пов’язаний з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

ДОПОВІДАЛА: заступник голови - Галина Данільчак

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

 

1. Прийняти до уваги інформацію доповідача.

 

Рішення Комісії прийнято одноголосно.

 

 

З питання ДРУГОГО порядку денного:

«Про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом
SARS-CoV-2
»

ДОПОВІДАЛИ: заступник сільського голови Галина ДАНІЛЬЧАК;

генеральний директор комунального некомерційного підприємства “Долинський ЦПМСД” Ольга КОЛЕСНИК.

 

 

.

ВИРІШИЛИ:

 

1. Прийняти до уваги інформацію доповідачів.

 

2. Керівникам структурних та суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, в межах компетенції забезпечити безумовне виконання на території області обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктами 22, 3 та 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами, зокрема постановою Кабінету Міністрів України від 20.10.2021 № 1096 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236») та завдань визначених протокольними рішеннями засідань регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області та протокольними рішеннями засідань місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Долинської сільської ради.

 

Термін виконання: на період дії «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки

 

3. Заборонити пасажирам (крім осіб, які не досягли 18 років) користуватися послугами регулярних та нерегулярних перевезень автомобільним та залізничним транспортом у внутрішньообласному (міжміському, приміському) сполученнях (крім перевезень легковими автомобілями з кількістю пасажирів, включаючи водія, до п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років або більшою кількістю пасажирів за умови, що вони є членами однієї сім’ї) без наявності у них негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до дня поїздки; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; або міжнародного, внутрішнього сертифіката чи іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Термін виконання: з 28.10.2021 на період встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки

 

 

4. Сектору взаємодії з громадами Відділу превенції Запорізького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області відповідно до компетенції організувати контроль за дотриманням протиепідемічних обмежень на транспорті.

Термін виконання: з 28.10.2021 на період встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки

 

5. Кузьменко А.С. забезпечити широке інформування населення про встановлення на території області та громади додаткових обмежень щодо перевезень на транспорті, зазначених в пункті 3 питання другого цього протоколу.

Термін виконання: з 26.10.2021 та на період встановлення визначених додаткових обмежень

 

6. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Харченко Ю.В, відповідно до листа Міністерства освіти та науки України від 25.10.2021
№ 1/9-569 опрацювати питання щодо запровадження дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти до 07.10.2021.

Термін виконання: до 28.10.2021

 

7. Мобільній групі разом з працівниками Сектору взаємодії з громадами Відділу превенції Запорізького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області вжити заходів щодо забезпечення керівниками суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, торговельного і побутового обслуговування населення, торговельно-розважальних центрів, закладів розважальної діяльності, культури, спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів, ринків, закладів, що надають послуги з розміщення, вжиття заходів щодо забезпечення наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу, ринку) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Термін виконання: на період встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки

 

Рішення Комісії прийнято одноголосно.

 

 

З питання ТРЕТЬОГО порядку денного:

«Про початок опалювального сезону 2021/2022 років».

ДОПОВІДАВ: заступник сільського голови – Тимофій Шаповалов

 

ВИРІШИЛИ:

 

1. Прийняти до уваги інформацію доповідача.

 

2.Стркутурним підрозділам громади забезпечити початок опалювального сезону 2021/2022 років у населених пунктах відповідно до вимог пункту 8 Правил надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 830 (зі змінами), пункту 4 розділу Х Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 31.12.2008 за № 1310/16001, пункту 7.9.4 Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05.03.2007 за № 197/13464, та пункту 9.7 ДБН В.2.5-39:2008 «Теплові мережі».

 

3. Шаповалову Т.М. тримати на постійному контролі стан проходження опалювального сезону 2021/2022 років;

Термін виконання: протягом опалювального сезону 2021/2022 років

4. Бакум О.Д. забезпечити надання до Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації інформації про стан проходження опалювального сезону.

Термін виконання: щодобово протягом опалювального сезону

 

 

 

 

Секретар комісії Анастасія КУЗЬМЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора