A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 05.11.2021 10:30
Кількість переглядів: 393

 

 

За період з 30.10.2021 по 05.11.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 3 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, в т.ч. з тяжким наслідком – 1; зі смертельним наслідком, групові нещасні випадки – відсутні.

Зареєстровано 11 повідомлень про встановлення гострого професійного захворювання у медичних працівників підприємств охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, в т.ч. 2 випадки смерті.         В медичних установах створено комісії з розслідування вказаних випадків, члени комісій яких з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

Фото без опису

Повідомлення про випадки хронічного професійного захворювання на підприємствах м. Запоріжжя – не надходили.

Так на металургійному підприємстві м. Запоріжжя працівник, під час пересування по території дільниці зайшов в небезпечне місце, де був придавлений до стіни тепловозом, отримавши при цьому травму ключиці. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області утворена комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора