A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про співпрацю з австрійськими партнерами

Дата: 17.11.2021 11:42
Кількість переглядів: 418

Австрійський Агрокультурний Кластер (ААК) об'єднує австрійські асоціації тваринників, виробників агро та харчових технологій, а також університети та прикладні ВУЗи у експортний кластер. Надає комплексні рішення для сталого виробництва молока і м'яса з використанням австрійських племінних тварин,а також іноваційних та цифрових технологій.

Основна ідея ААК - це створення навчально-тренінгового центру для сталого виробництва м'ясомолочної продукції СМАРТ ФЕРМА ЦЕНТР ПЕРЕРОБКИ. Базова концепція полягає у сталому веденні  ферми в подвійного призначення . Технічне обладнання Базується на новітніх цифрових технологіях для тваринництва та виробництва кормів на основі інтелектуальних технологій Smart Farming.

Головні цілі проекту- це створення практично-орієнтованого навчального виробництва для підвищення ефективноті виробництва м'яса та молока, моделі підприємства для інтеграції малих та середніх господарств в аграрний ланцюжок створення вартості, дотримання стандартів ЄС з якості та безпеки харчових продуктів (експорт)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора