A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Нетипові» пропозиції роботи в Запорізькій області

Дата: 15.12.2021 11:11
Кількість переглядів: 693

Чи доводилось Вам читати про вакансії «мрії»? Де платять велики гроші за те, що Ви будете гладити кішок, тестувати морозиво або цілий день передивлятись соціальні мережі?

В базі даних Запорізької обласної служби зайнятості немає таких вакансій. Вже не один рік поспіль затребуваними є робітничі професії. Наразі найпопулярнішими професіями, на які нині існує попит, є професії кваліфікованих робітників – продавці, слюсарі, водії, кухарі, медсестри, електромонтери, охоронники, електрогазозварники, маляри, оператори котельні, токарі та інші представники робочих професій. Роботодавці також шукають бухгалтерів, вихователів, менеджерів та вчителів з відповідним досвідом роботи.

 Але трапляються і «нетипові» пропозиції.

Наприклад, якщо Ви творча людина, то могли зацікавитись вакансіями архітектора, візажиста-стиліста, демонстратора товарів або навіть актора (артиста) театру, кіно та ін.

Для тих, хто полюбляє керувати механізмами та відразу бачити результати своєї праці, були би до вподоби вакансії: апаратник-лаковар, апаратник дублення (шкіряне та шкіросировинне виробництво), бігунник (веде процес змішування маси для виробництва вогнетривких виробів на змішувальних бігунах різних систем та конструкцій) або жарівник.

В базі даних  Запорізької служби зайнятості за 11 місяців 2021 року налічувалось 24,3 тис. вакансій. Серед них є різні: і з великими заробітними платами, і не дуже,  вакансії для фахівців, і для робітників. Бувають і рідкі вакансії.  Завдяки плідній співпраці з роботодавцями рівень укомплектування склав 85%. Знайти роботу можливо, бо робота є!!! Приходьте, ми завжди готові Вам допомогти у цьому!»

 

 

Довідково: З початку року в базі Запорізької районної філії ЗОЦЗ налічувалась 1351 вакансія. Завдяки плідній співпраці з роботодавцями рівень укомплектування склав 82,1%.

                      Протягом січня-листопада 2021 року за сприяння Запорізької районної філії ЗОЦЗ  1159 осіб знайшли роботу, з них 11 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб та 24 безробітних - учасників АТО/ООС. З початку року 48 осіб працевлаштовані на нові робочі місця, за які здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям,                              3 особи започаткували власну справу за рахунок отримання допомоги по безробіттю одноразово.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора