A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Питання зайнятості демобілізованих військовослужбовців

Дата: 28.12.2021 08:14
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Питання зайнятості демобілізованих військовослужбовців, у т.ч. учасників антитерористичної операції, займають особливе місце у соціальноекономічній політиці Запорізької області.

За одинадцять  місяців поточного рокуна обліку в Запорізькій районній філії ЗОЦЗ перебувало 82 безробітних з числа демобілізованих учасників АТО/ООС,з них працевлаштовано 24 безробітних, в тому числі 1 – після проходження профнавчання.Ще 1 безробітний даної категорії брав участь у інших роботах тимчасового характеру.

Фахівці служби зайнятості надають профорієнтаційні, інформаційні послуги, психологічну допомогу та консультації, пропонують організацію професійного навчання учасників АТО/ООС на замовлення роботодавців або для започаткування підприємницької діяльності. Особисті консультанти надають широкий спектр послуг кожному демобілізованому військовому, здійснюють індивідуальний супровід, щоб прискорити адаптацію до мирного життя та допомогти закріпитися на робочому місці. Активна співпраця служби зайнятості з органами державної влади, профспілками, організаціями роботодавців та інших соціальних структур області, які опікуються даною категорією громадян, а також активна дієва позиція самих військовослужбовців, сприяє вирішенню ряду проблем працевлаштування даної категорії осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора