A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Україна -Китай Регіональне спвробітництво Нові шляхи розвитку

Дата: 06.01.2022 11:19
Кількість переглядів: 389

Україна -Китай

Регіональне спвробітництво

Нові шляхи розвитку

Запорошення до участі в підготовці та проведені конференції

Український союз промисловців і підприємців й Асоціація Українсько-Китайського Співробітництва (УСПИ,АУКС,далі Організатори) висловлюють Вам щиру повагу та звертаються з пропозицією налагодження співробітництва Народній еспубліці (КНР).

Український союз промисловців та підприємців і асоціація Українсько-Китайського співробітництва — це союз громадських організацій.які прагнуть інтенсифікації розвитку співпраці між Україною та Китайською Народною Республікою. Однією з цілей УСПП і АУКС є просування виробничого та інвестиційного потенціалу України, пов'язаного з діяльністю і можливостями кожного окремо українського регіону. Збільшення експортних можливостей та об'єму інвестицій вимагають просування України в різних країнах світу, а в НР, особливо, як в державі з великим інвестиційним потенціалом та купівельною спроможністю товарів сільськогосподарської та харчової промисловості.

Для досягнення результатів необхідно надати українським товарам доступ до китайського ринку і провести роботу з налагодження співробітництва українських підприємців та бізнесменів з Китаю. Для втілення мети УСПП та АУКС планують проведення онлайн конференції “Україна — Китай. Регіональне співробітництво.Нові шляхи розвитку” Мета конференції — презентація потенціалу регіонів в сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу на діалог із представниками бізнесу НР щодо реалізації спільних проектів для складання та транзиту китайських товарів до Європи і продажу в Україні. Зі сторони КНР, для участі в конференції будуть залучені представники профільних організацій та відомств Китаю (Посольства КНР в Україні, Міністерства комерції КНР, Державного Комітету розвитку і реформ КНР, бізнес асоціацій та бізнесу КНР), та будуть присутні профільні асоціації й підприємства, які проводять діяльність в напрямку продажу харчової продукції на території Китаю. Зі сторони україни до участі запрошуються обласні державні адміністрації, агенства регіонального розвитку україни, представники місцевих громад та міських адміністрацій, підприємства регіону відповідного виробничого напряму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора