A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Оголошення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської об’єднаної територіальної громади

Дата: 18.01.2022 08:55
Кількість переглядів: 506

Оголошення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської об’єднаної територіальної громади

 

Виконавчий комітет Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування , що не виходять за межі Долинської об’єднаної територіальної громади.

Виконавчий комітет Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області є організатором конкурсу та самостійно забезпечує його проведення.

Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» (далі – Закон) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (із змінами) (далі – Порядок).

Умови проведення та перелік об’єктів конкурсу затверджені рішенням Виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про заходи щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Долинської сільської рада Запорізького району Запорізької області» від 12.01.2022 №___, розміщенні на офіційному сайті за посиланням: https://dolynska-gromada.gov.ua/news/1642491407/

 

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає окремо щодо кожного об’єкта конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону:

  1. Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (додаток 1 до Порядку).

  2. Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору (дозволу) (додаток 2 до Порядку).

  3. Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті (додаток 3 до Порядку).

  4. Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (додаток 4 до Порядку).

  5. Копія податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.

Плата за участь у конкурсі перевізниками претендентами не вноситься. Натомість, перевізникам учасникам конкурсу необхідно подати до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідку довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв`язку з відсутністю такої вимоги у відповідному оголошенні про проведення конкурсу.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою «№ 1», який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі до 17.02.2022.

Документи для участі у конкурсі подаються за адресою: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долиньке, Запорізький район, Запорізька область. Центр надання адміністративних послуг, в робочі дні: пн.-пт. з 08:00 год. до 16:00 год.

Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки документів для участі у конкурсі, затверджені Порядком.

 

Конкурс відбудеться 22 лютого 2022 року. Початок засідання конкурсного комітету з проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської ОТГ о 10:00 годині за адресою: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долиньке, Запорізький район, Запорізька область, зала засідань Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (із змінами), засідання конкурсного комітету 22 лютого 2022 року буде відбуватись без присутності перевізників-претендентів на участь у конкурсі та/або їх представників.

 

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатися до заступника сільського голови з питань виконавчого комітету Шаповалова Тимофія Миколайовича Долинської сілсокї ради Запорізького району Запорізької області за тел. 287-54-31, а також за електронною адресою : dolinskasr@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора