A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

25 січня в місті Запоріжжя відбулася прес-конференція оффлайн щодо Програми розширення можливотей жіночого підприємства у 2022 році

Дата: 26.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 716

25 січня в місті Запоріжжя відбулася прес-конференція оффлайн щодо Програми розширення можливотей жіночого підприємства у 2022 році

 

Вітальне слово: Вагур Соосар. Радник Посольства Естонії в Україні. Естонія підтримує Україну і . зокрема. Важливою є підтримка жіночого підприємства у Східній Україні.

На прес-конференції директор Естонської ради у справах біженців Ееро Янсон. Координаторка програми (організація Гараж48 з Естонії) Кадрі Койвік та голова правління Запорізького благодійного фонду “Єдність за майбутнє” Тамара Огородова розповіли детально про нову Програму розширення можливостей жіночого підприємства у 2022 році та презентували історії успіху команд, які отримали підтримку від цієї Програми у 2021 році.

 

Для кого ця програма: для жінок. Які проживають у Донецькій, Луганській,Запорізькій,Харківській та Дніпропетровській областях — живуть вздовж контактної лінії, є внутрішньо переміщеними особами. Мають інвалідність чи членів родин з інвалідністю або належать до інших вразливих груп населення.

У програмі можуть взяти участь індивідуальні бізнес заявки та жіночі команди (де більшість складають жінки) з новим мікро- та сімейними бізнесами або вже існуючими бізнесами. Буде проведено дві окремі програми: одна для нових бізнесів та одна для існуючих бізнесів.

Навчання:

Шість відкритих онлайн-воркшопів щодо започаткування підпреємництва та створення бізнес-ідеї для всіх бажаючих з 19.02. до 26 березня кожної суботи з 14.00 до 17.00. Зареєструватися на воркшопи за посиланням: https://entrepreneur.pagulasabi.ee/ukraine/registration-2022(реєстрація на воркшоп закривається за 2 дні до початку воркшопу).

15 жінок — нові бізнеси отримають 20-30 000 грн на підтримку старту бізнесу (для кожного бізнесу)

10 команд — нові бізнеси отримають 65-85 000 грн на підтримку старту бізнесу (ля кожного бізнесу)

6 вже існуючих бізнесів отримають 85-150000 грн на підтримку розвитку бізнесу (для кожного бізнесу)

Загальна сума грантів — 2 042 900 грн (65 900 євро)

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора