Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Увага!Інформація щодо перенесення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах!

Дата: 11.02.2022 14:30
Кількість переглядів: 325

Відповідно до пункту 36 Постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автомобільному маршруті загального користування», інформація про будь-яку зміну умов конкурсу повинна бути доведена до відома всіх перевізників-претендентів не менш як за 20 днів до дати проведення конкурсу шляхом опублікування у засобах масової інформації, в яких було розміщено оголошення про конкурс.

Враховуючи зазначене, повідомляємо, що проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області ПЕРЕНЕСЕНО.

 Засідання конкурсного комітету відбудеться  28 лютого 2022 року.

Початок засідання конкурсного комітету з проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської ОТГ починається о 10:00 годині за адресою: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долиньке, Запорізький район, Запорізька область, зала засідань Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (із змінами), засідання конкурсного комітету 21 лютого 2022 року буде відбуватись без присутності перевізників-претендентів на участь у конкурсі та/або їх представників.

 

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі  НЕ ЗМІНИВСЯ документи приймаються до 17.02.2022.

Документи для участі у конкурсі подаються за адресою: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долиньке, Запорізький район, Запорізька область. Центр надання адміністративних послуг, в робочі дні: пн.-пт. з 08:00 год. до 16:00 год.

Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки документів для участі у конкурсі, затверджені Порядком.

 

Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області розміщені за посиланням за посиланням ____________________________.

 

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатися до заступника сільського голови з питань виконавчого комітету Шаповалова Тимофія Миколайовича Долинської сілсокї ради Запорізького району Запорізької області за тел. 287-54-31, а також за електронною адресою : dolinskasr@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора