A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

АНОНС Підтримка жіночої самозайнятості

Дата: 30.06.2022 08:20
Кількість переглядів: 933

 

Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє» з моменту заснування у 2004 році займається підтримкою жінок у складних життєвих обставинах. Одним із напрямків цієї роботи є підтримка жіночої самозайнятості та власного бізнесу.

Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємицею!

У програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях.

Відкриті воркшопи онлайн доступні для всіх, хто зацікавлений у долученні до них та покращенні своїх знань щодо підприємництва, незалежно від того, де Ви знаходитеся – в Україні чи за кордоном.

У програмі можуть взяти участь індивідуальні бізнес-заявки та жіночі команди (де більшість складають жінки) з новими мікро- та сімейними бізнесами або вже існуючими бізнесами. Буде проведено дві окремі програми: одна для нових бізнесів та одна для існуючих бізнесів.

Перший навчальний тренінг в онлайн-форматі відбудеться 02 липня 2022 року. Для реєстрації в навчальних воркшопах потрібно зареєструватись за посиленням: https://entrepreneur.pagulasabi.ee/ukraine/registration-2022.

Реєстрація на воркшоп закінчується за 2 дня до дня його проведення.

 

Якщо у Вас є питання щодо участі, будь ласка, зв’яжіться із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» за електронною адресою: zm.ednist2021@gmail.com або зателефонуйте:

Запорізька (підконтрольна територія), Дніпропетровська, Полтавська, Кіровоградська, Черкаська області: 068-221-22-80 (Лідія).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора