A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Оголошення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської об’єднаної територіальної громади

Дата: 07.07.2022 08:12
Кількість переглядів: 844

Оголошення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської об’єднаної територіальної громади

 

Відповідно до пункту 36 Постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автомобільному маршруті загального користування», інформація про будь-яку зміну умов конкурсу повинна бути доведена до відома всіх перевізників-претендентів не менш як за 20 днів до дати проведення конкурсу шляхом опублікування у засобах масової інформації, в яких було розміщено оголошення про конкурс.

Проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області було призначено на 28 лютого 2022 року та не проведено у зв’язку з військовою агресією російської федерації.

Так 24 лютого 2022 року в Україні введено воєнний стан. В Указі Президента України №64/2022 від 24.02.2022 «Про введення воєнного стану в Україні» зазначено: «У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до пункту 20 частини першої статті 106 Конституції України, Закону України «Про правовий режим воєнного стану» постановляю: 1. Ввести в Україні воєнний стан із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб; 2. Військовому командуванню (Генеральному штабу Збройних Сил України, Командуванню об'єднаних сил Збройних Сил України, командуванням видів, окремих родів військ (сил) Збройних Сил України, управлінням оперативних командувань, командирам військових з'єднань, частин Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України) разом із Міністерством внутрішніх справ України, іншими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування запроваджувати та здійснювати передбачені Законом України "Про правовий режим воєнного стану" заходи і повноваження, необхідні для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави; 3. У зв'язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, можуть обмежуватися конституційні права і свободи людини і громадянина, передбачені статтями 30 – 34, 38, 39, 41 – 44, 53 Конституції України, а також вводитися тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб в межах та обсязі, що необхідні для забезпечення можливості запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, які передбачені частиною першою статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»

 

Рішенням виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області №38 від 06.07.2022, поновлено проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Та призначено дату проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області на 21 липня 2022 року.

 

 

 

Початок засідання конкурсного комітету з проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Долинської ОТГ починається о 10:00 годині за адресою: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долиньке, Запорізький район, Запорізька область, зала засідань Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (із змінами), засідання конкурсного комітету 21 липня 2022 року буде відбуватись без присутності перевізників-претендентів на участь у конкурсі та/або їх представників.

 

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатися до заступника сільського голови з питань виконавчого комітету Шаповалова Тимофія Миколайовича Долинської сілсокї ради Запорізького району Запорізької області за тел. 287-54-31, а також за електронною адресою : dolinskasr@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора