A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 17.01.2023 13:52
Кількість переглядів: 190

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України 
від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: 90510000-5 — Утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям (Послуги з прибирання несанкціонованих звалищ на території Долинської сільської ради ДК 021:2015: код 90511200-4 «Послуги зі збирання побутових відходів»)

Відкриті торги з особливостями UA-2023-01-17-006501-a

 

250 000,00 грн. (Двісті п’ятдесят тисяч гривень 00 коп.) з ПДВ.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Надавати послуги зі збирання безпечних відходів, придатних для вторинного використовування, включаючи здійснення операцій із приймання, вилучення та сортування таких відходів на власному промисловому майданчику з залученням технічно справної спецтехніки та кваліфікованим обслуговуючим персоналом, згідно затвердженому Сторонами графіку надання послуг. Вимоги до предмету закупівлі: Збирати і привозити відходи спеціальними автотранспортними засобами; При загрузці машини слідкувати за повним забором відходів; Забезпечувати очищення території від відходів. Учасник повинен мати затверджені внутрішнім наказом тарифи, що не перевищують тарифи затверджені (виконавчим органом міської ради) «Про затвердження та погодження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів». Надання послуг повинно здійснюватися відповідно до вимог Закону України № 187/98-ВР від 05.03.1998 «Про відходи». Послуги, які становлять предмет закупівлі, повинні здійснюватися відповідно до вимог чинного законодавства в галузі охорони навколишнього середовища. Послуга повинна надаватися спеціалізованим, пристосованим для перевезення сміття автотранспортом учасника. Збирання та вивезення сміття здійснюється транспортом Виконавця, який здійснює спорожнення контейнерів і перевезення ТПВ за допомогою спеціальних транспортних засобів, типи та кількість яких визначається на власний розсуд відповідно з урахуванням вивозу ТПВ з території Замовника. Вивезення ТПВ здійснюється Виконавцем спеціалізованим транспортом. Виконавець забезпечує належний технічний і санітарний стан транспортних засобів що здійснюють послуги по вивезенню побутових відходів. Виконавець повинен надавати якісні послуги відповідно до вимог законодавства про відходи, санітарних норм і правил, правил надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених Кабінетом Міністрів України, та у відповідності до умов підписаного Договору з урахуванням вимог чинного законодавства із захисту довкілля.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі на 2023р.: Очікувана вартість предмета закупівлі розраховується Замовником з урахуванням орієнтовних потреб; Очікувана вартість сформована на підставі розрахунків до бюджетних запитів; Розрахунок очікуваної вартості проводився згідно: прогнозованих макропоказників на 2023 рік на основі фактичного виконання за 2022 рік, базової ціни та структури вартості обслуговування 1 кв.м. з врахуванням прогнозів щодо зростання заробітної плати. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”. Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку передбаченої примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами) та очікувана вартість предмета закупівлі складає 250 000,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора