A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В ЦЕНТРАХ ЗАЙНЯТОСТІ КОНСУЛЬТУЮТЬ ЩОДО ВСТУПУ В “ГВАРДІЮ НАСТУПУ”

Дата: 17.03.2023 16:51
Кількість переглядів: 250

В Запорізькій області триває набір до добровольчих підрозділів. Представники Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Національної поліції долучилися до кар’єрних радників та проконсультували шукачів роботи щодо можливості вступу до  формувань “Гвардії наступу”. Очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко завітав до одного з центрів зайнятості обласного центру, де проходив ярмарок вакансій з консультаціями фахівців щодо вступу до штурмових бригад та поспілкувався з відвідувачами, які проявили інтерес до “Гвардії наступу”. 

Основні вимоги до майбутніх визволителів - вмотивованість та готовність виконувати поставлені завдання на будь-якій ділянці фронту. Після реєстрації охочих чекатиме проходження тестування фізичної форми та психологічного стану.

  • Після надання військово-лікарською комісією висновку про придатність бажаючих вступити до лав “Гвардії наступу” розпочинається навчання для виконання завдань,  у тому числі й за кордоном. При відборі особлива увага приділяється тим, хто у мирному житті вже отримав спеціальні вміння та навички, а також знанню іноземних мов. До кожного застосовується індивідуальний підхід та враховуються особисті побажання.  Головне - ваше прагнення наблизити нашу спільну перемогу,  - зазначив Юрій Малашко.

До формувань “Гвардії наступу” можна долучитися як за власним бажанням, заповнивши відповідну анкету,  так і отримавши повістку. Перепонами для вступу до штурмових формувань може бути незадовільний стан здоров'я та наявність судимості. Грошове забезпечення залежить від займаної посади та місця несення служби. 

Наразі, добровольчі підрозділи майже укомплектовані. Оскільки охочих долучитися багато, у тому числі й жінок, тому за ще один місяць рекрутингової кампанії буде сформовано і резерв.

Стати до лав майбутніх визволителів можна у двох ЦНАПах обласного центру, де пропонують обрати бригаду, відповідно до мотивації та поглядів:

  • бульвар Центральний, 27;
  • вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

або  залишити свою заявку на сайті.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора