Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

27 квітня 2023 року, в  Долинській громаді, відбувся масштабний захід, який провели Благодійний фонд Єдність за Майбутнє та "Жіночий консорціум України"

Дата: 28.04.2023 08:28
Кількість переглядів: 135

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

27 квітня 2023 року, в  Долинській громаді, відбувся масштабний захід, який провели Благодійний фонд Єдність за Майбутнє та "Жіночий консорціум України", в рамках проєкту ЕРІКС. Активними учасниками цього проекту стали  родини, які виховують двох та більше дітей, з сіл : Долинське, Нове Запоріжжя, Висогогірне.

 Директор благодійного фонду «Єдність за майбутнє», Тамара Огородова, провела навчальний тренінг із самозайнятості та створення власної справи. Вона озвучила креативні підходи у сфері самозайнятості населення.

Світлана Єфименко, працює в юридичній консультації Жовтневого району міста Запоріжжя, величезний досвід роботи в прокуратурі та суді дає їй можливість ефективно проконсультувати внутрішньопереміщених осіб. А проблем у них дійсно багато: як отримати допомогу від держави, компенсацію за зруйноване житло під час війни, що робити, коли порушені твої громадянські права.

Консультувала переселенців і психологиня Вікторія Кузьменко. Війна зруйнувала спокійне життя  українців.  Поки дорослі вирішували соціально важливі питання, діти освоювали петриківський розпис.

Сьогодні, діти малювали пташок, квіти. Малеча малювала з задоволенням, та слухали уважно мистецтвознавицю, Тетяну Лазарєву, яка навчала їх.

Після заходу, учасникам акції, роздали канцелярські набори для мистецтва та солодощі.

Захід викликав особливу зацікавленість дорослих, та захоплення дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора