A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів

Дата: 06.06.2023 14:11
Кількість переглядів: 134

 

Фото без опису

Долинська сільська рада Запорізького району Запорізької області на підставі рішення виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області від 10.05.2023 № 57 оголошує кокурс визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Долинської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області.

 

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

 

1.1. Найменування організатора конкурсу – виконавчий комітет Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

1.2. Місцезнаходження організатора конкурсу:

70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долинське, Запорізький район, Запорізька область.

 

2. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

2.1. Місце проведення конкурсу: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долиньке, Запорізький район, Запорізька область, адміністративне приміщення сільської ради.

2.2. Дата й час проведення конкурсу: 07.07.2023 об 10:00.

2.3. Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів – начальник адміністративно-господарського відділу Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області Бакум Оксана Дмитрівна, (061)287-54-31, (061)287-54-38.

 

3. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

 

3.1. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців, установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами;

3.2. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Долинської сільської територіальної громади (далі – територіальна громада, громада.

3.3. Наявність або можливість забезпечення матеріально-технічної бази, розташованої на території громади,  технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

3.4. Утримання та ремонту за власні кошти контейнерних майданчиків на визначеній території; проведення періодичної заміни контейнерів, їх поточного ремонту, миття, дератизації та інших заходів передбачених санітарними нормами; надання усім абонентам, які мешкають на території територіальної громади спеціальних індивідуальних контейнерів або інших засобів збору відходів, проведення їх ремонту та заміни;

3.5. Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з збирання та вивезення твердих побутових відходів відповідно до вимог нормативних документів.

3.6. Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

3.7. Наявність договорів з суб’єктами поводження з побутовими відходами (полігон, сміттєспалювальній завод, сміттєпереробні підприємства, тощо), що мають ліцензію з захоронення побутових відходів, щодо прийняття від виконавця твердих побутових відходів в об’ємах що утворюються на території територіальної громади.

3.8. Досвід роботи на території України з надання вказаної послуги не менше 5 років.

3.9. Забезпечення надання послуги з вивезення твердих побутових відходів шляхом укладання індивідуальних договорів з населенням Долинської територіальної громади та юридичними особами.

3.10. Забезпечення виконання обов’язків, визначених у частині другій статті 8 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

3.11. Тариф на послуги з вивезення побутових відходів встановлюється виконавчим комітетом Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, з урахуванням економічно обґрунтованих витрат,  поданих виконавцем послуг. 

 

4. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

4.1. Площа Долинської об’єднаної територіальної громади становить: 160,39 км2.

Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватися в межах загальної території всіх населених пунктах Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, а саме: с. Долинське, с. Нове-Запоріжжя, с-ще Високогрне, с-ще Канцерівка, с. Новослобідка, с. Бабурка, с. Нижня Хортиця, с. Хортиця, с. Розумівка.

4.2. Перелік розміщених в межах загальної території всіх населених пунктах Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області об'єктів утворення побутових відходів: багатоквартирні житлові будинки, житлові будинки, підприємства, установи та організації.

- житловий фонд складає 2635 житлових будинки, з них: 2631 будинки приватного сектору та 4  багатоповерхових будинків;

- кількість вулиць  - 97;

- протяжність  доріг – 106,0 км ;

- середня відстань до полігону твердих побутових відходів 25 км.

 

5. Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:

 

5.1.Конкурса форма Пропозиція;

5.2. Належно завірена копія довідки ЄДРПОУ (для юридичних осіб) із зазначенням видів діяльності учасника конкурсу;

5.3. Належно завірена копія Статуту або іншого установчого документу;

5.4. Належно завірена копія документу, що затверджує повноваження керівника особи учасника; 

5.5. Довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство:

   а). реквізити (адреса – юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів);

   б). керівництво (посада, ім’я, по батькові, телефон для контактів);

   в). форма власності та юридичний статус, організаційно-правова форма;

5.6. Належно завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію (для юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності);

5.7. Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали та (або) засвідчені в установленому законодавством порядку копії таких документів:

- балансового звіту суб'єкта господарювання за останній звітній період;

- довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

- документа, що містить інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб'єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

- документа, що містить відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів за останній рік;

- технічних паспортів на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду;

- довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать спеціально обладнані транспортні
засоби, номер телефону керівника такої організації;

-  довідки про забезпечення створення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- документа, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

- довідка-відгук, що містить відомості про обсяги надання послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів.

Інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

Примітки:

а) усі документи (за винятком оригіналів), виданих іншими установами, повинні бути завірені керівником підприємства;

б) у разі необхідності конкурсна комісія має право запросити від будь-якого учасника повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;

в) у разі відмови учасника надати таке підтвердження чи одержання достовірної інформації щодо його невідповідності кваліфікаційним вимогам, встановленим в цій конкурсній документації, або факту надання у конкурсній пропозиції будь-якої недостовірної інформації організатор конкурсу відхиляє конкурсну пропозицію цього Учасника і визначає переможця конкурсу серед тих Учасників, які залишились.

 

6. Вимоги до конкурсних пропозицій:

6.1. Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються державною мовою.

6.2. Учасник може змінити або анулювати свою пропозицію шляхом повідомлення про це організатора конкурсу у письмовій формі до настання кінцевого терміну подання конкурсних пропозицій.

6.3. Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії документів, передбачених конкурсною документацією.

6.4.  Кожен учасник має право подати тільки одну конкурсну пропозицію.

6.5. Конкурсна пропозиція подається будь-яким способом, у тому числі особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, номери контактних телефонів, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

6.6. Пропозиція друкується та підписується учасником або особою (особами), належним чином уповноваженими підписувати за учасника. Такі повноваження зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. На всіх сторінках пропозиції мають міститися відбитки печатки учасника та підпис уповноваженої особи (осіб). Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються ініціалами особи або осіб, що підписують пропозицію. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до конкурсної комісії та підписаних відповідним чином, несе учасник, що їх надав.

6.7. Кожна частина конкурсної пропозиції повинна бути зброшурована, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.

 

7. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

7.1. Конкурсні пропозиції подаються особисто або надсилаються поштою на адресу,  в запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора і учасника конкурсу, а також перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

7.2. Місце подання конкурсних пропозицій: 70420, вул. Шкільна, 5А, с. Долинське, Запорізький район, Запорізька область.

7.3. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 06.07.2023 об 14 годині 00 хвилин. 

7.4. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

https://rada.info/upload/users_files/24910971/50414e87ab064c4d51d36d64ba4af2a9.pdf

https://rada.info/upload/users_files/24910971/ecf3dbc84426eddb938695fd6d506014.png

https://rada.info/upload/users_files/24910971/a944145dc5b087d5f337cfc634f1849e.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора