Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаю з Днем громади!

Дата: 08.09.2023 08:42
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Шановні жителі та гості Долинської об’єднаної територіальної громади!  Сьогодні ми відзначаємо 7-му річницю з початку створення нашої громади. Ми разом радіємо успіхам і разом у часи печалі. Нас всіх об’єднує щоденна праця на укріплення нашої громади, спільна діяльність у допомозі нашим захисникам і захисницям та людям, яких знедолила війна,  а ще спільна мрія – подолати ворога,здобути перемогу, щоб жити в мирі і злагоді.Дякую всім, хто небайдужий до нашої громади, представникам старшого покоління, мудрим наставникам, які продемонстрували приклад безкорисного служіння своєму краю, змінюючи його на краще. Вітаємо нашу активну і креативну молодь, яка є  гарантією розвитку і процвітання нашої громади та всієї України.Щира вдячність керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, даючи їй сили продовжувати функціонувати; депутатам, які відстоюють інтереси виборців у сільській раді та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем та складних викликів сьогодення; а також всім, хто забезпечує реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

Я впевнений, що труднощі минуть, і найближчим часом скінчиться війна, повернуться додому наші захисники, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади: щоб поля колосилися зерном, будинки були затишними, двори - доглянутими, дороги без вибоїн, вулиці – зеленими та квітучими, і на нашій землі панував мир.

Сердечно бажаю всім козацького здоров’я, міцної волі, сили духу, безмежної любові до свого краю та впевненості в завтрашньому дні, мирного неба, злагоди та достатку в кожній родині, а ще запашного хліба на столі.

Нехай процвітає наша громада, народжуються в ній нові покоління і будуть відомі нові імена. Нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра.

З повагою сільський голова Богдан ФЕДЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора