A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Акція "Підтримай героя"

Дата: 06.10.2023 14:37
Кількість переглядів: 183

З 25 вересня по 5 жовтня у закладах  культури Долинської сільської ради  тривав збір речей для військовослужбовців, що вирушать на передову, в рамках акції "Підтримай героя",  яку оголосив Обласний центр патріотичного виховання молоді ЗОР. 

Спираючись на запит військових був сформований перелік потреб, який складався з продуктів харчування швидкого приготування та засобів особистої гігієни. 

Мешканці населених пунктів Долинської громади з перших днів оголошення акції активно долучилися до збору речей. 

Відтак 6 жовтня  2023 року староста Розумівського старостинського округу Богоутдинова Наталія Миколаївна та директор КЗ "Центр культури та дозвілля" Долинської сільської ради Галушка Ольга Анатоліївна 
передали заступнику директора Обласного центру патріотичного виховання молоді Дарині Точиліній 31 коробку гуманітарної допомоги, дитячі малюнки  та патріотичні обереги у вигляді янголів, які виготовили учасники художньої самодіяльності Високогірненського клубу.

Висловлюємо сердечну  подяку всім мешканцям населених пунктів Долинської громади, які не залишися осторонь та взяли участь в обласній акції. Вдячні вам за кожну річ, яку ви передали для захисників України 💙💛💙
Дякуємо за турботу, за підтримку, за  ваші щирі та чуйні серця!

Низько вклоняємося кожному українському військовому за мужність, відвагу, витримку та відданість країні🇺🇦  Повертайтеся всі живими і неушкодженими! 
Ви - справжні Герої! Безмежно дякуємо вам за захист! 💙💛

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора