A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Богдан Федчук запропонував представникам німецького банку побудувати сучасну школу на території громади

Дата: 22.11.2017 17:25
Кількість переглядів: 859

21 листопада, в рамках ознайомчого візиту в Долинську ОТГ прибули представники Німецького банку розвитку KfW та Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування.

Метою зустрічі було визначення масштабів потенційної інвестиційної програми «Зміцнення українських муніципальних адміністрацій».

Фото без описуЗустріч відбулась в приміщені Долинської сільської ради. Питань від гостей було багато. Їх цікавило майже все: від кількості населених пунктів, які ввійшли в ОТГ до акцизів і фінансової спроможності громади. Жодне з питань від представників KfW, голова Долинської сільради Богдан Федчук не залишив без відповіді.

В ході бесіди, гостям громади було презентовано проект нової сучасної школи в с.Нове Запоріжжя із застосуванням енергозберігаючих технологій.

Фото без опису «Якщо у вас є бажання, побудувати цю школу – це буде одна така допомога на всю Україну. Стіни, які будуть утеплені вами, забудуть вже через пару років, а школа яка буде збудована на віки, буде носити назву ім.Германа, наприклад…» - з таким проханням звернувся голова Долинської сільської ради Богдан Федчук до представника Німецького банку розвитку KfW Яспера Лауерда.

В свою чергу, пан Лауерд зазначив, що таке рішення може прийняти тільки вище керівництво банку…

Далі своє знайомство з Долинською громадою гості продовжили вже в Розумівці.

P.S. Хочеться подякувати за змістовну та цікаву зустріч представникам Запорізького ЦРМС, а саме  директору Олександру Свистуну та експерту з децентралізації Аскаду Ашурбекову, а також представникам Німецького банку розвитку KfW Ясперу Лауерду, Олександру Шумелді та Станіславу Дубко.

Плекаємо надію на плідну співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора