A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фоторепортаж: Як в селі Долинське пожежу гасили

Дата: 19.07.2017 17:30
Кількість переглядів: 950

Сьогодні в селі Долинське сталася пожежа. На перехресті вулиць Шкільна та Центральна горіла ділянка розміром понад 100 кв.м. 

Фото без описуНадзвичайна ситуація сталась на вулиці Шкільній, в другій половині дня. Як кажуть свідки, до мешканця Долинського в гості завітали приймачі металобрухту, там біля двору вони «болгаркою» зрізали металеві труби. Ймовірно, іскра потрапила на суху траву, що призвело до пожежі. Полум’я захопило присадову ділянку і почало розповсюджуватися далі. 
На місце НС вирушили представники Долинської сільради, які разом з місцевим жителем Артемом Вінокуровим локалізовували пожежу до приїзду загону ДСНС. 
Через деякий час на місце пожежі прибули і працівники «Запоріжжяобленерго», які обстежили трансформатор, який знаходився на місті пожежі. Але зясувавши, що пошкоджень не виявлено - енергетики залишили Долинське.

Залишки пожежі вже гасили рятівники ДСНС, які за лічені минути прибули на місце загоряння. 

Як розповів сайту http://dolynska.gromada.org.ua,  господар будівлі, біля якої виникла пожежа: "За 50 гривень я дозволив їм (приймачам металобрухту - авт.) вирізати металеві стойки на яких раніше трималась калітка... Далі зачинив вікно, і загоряння не бачив..."

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора