A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Долинському пройшов феєричний концерт до Дня місцевого самоврядування (ФОТО)

Дата: 10.12.2017 17:53
Кількість переглядів: 1162

Нещодавно, в Долинському сільському клубі пройшло свято для працівників органів місцевого самоврядування.

Місія, привітати працівників сільради та місцевих депутатів зі святом, “лягла на хрупкі плечі” працівників закладів культури громади та їх вихованців. Ведучою свята виступила керівник КЗ “Центр культури і дозвілля” Ольга Галушка.

Із словами вдячності, голова Долинської сільської ради Богдан Федчук звернувся до присутніх, як до своєї родини.

Богдан Михайлович привітав зі святом працівників органів місцевого самоврядування, весь депутатський корпус території, районної і обласної рад, директорів навчальних закладів та директорів комунальних підприємств громади.

В своїй промові, голова Долинської сільради зробив наголос на тому, що думка в колективі повина бути спільна, а працівники органів місцевого самоврядування повині відпрацювати ту довіру, яку на них поклала громада. Також Богдан Федчук подякувіав всім за взаєморозуміння та побажав здоров'я, сімейного щастя та благополуччя.

До привітань долучились депутат Запорізької обласної ради Роман Кузьменко, голова Запорізької районної ради Анатолій Шевчишин, голова Запорізької обласної профспілкової організації працівників держустанов Ганна Федорченко та заступник голови Запорізької районної ради Сергій Бурма.

Всього, почесними грамотами, грамотами та подяками було нагороджено 37 чоловік. Серед нагороджених були: працівники Долинської сільської ради, Розумівського старостинського округу, депутати районної, обласної та місцевої рад, керівники шкіл та дитячих садків, а також працівники комунальних закладів та підприємств громади.

Продовжили святкову програму художні колективи закладів культури Долинської сільської ради, також до привітань приєднались гумористи, маленькі феї та спеціально запрошена зірка українського шоу-бізу “Вєрка Сердючка”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора