A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Для пероральної імунізації м’ясоїдних тварин буде застосовуватися вакцина «Орісвак»

Дата: 26.04.2024 13:53
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

Запорізьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області повідомляє, що з 29 квітня 2024 року по Запорізькому району розпочинається проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу! Для пероральної імунізації м’ясоїдних тварин буде застосовуватися вакцина «Орісвак» (виробник ТОВ «Укрветпромпостач»), яка створює специфічний імунітет при пероральному застосуванні; не виділяє вакцинний вірус зі слиною; стабільна в польових умовах. 

З профілактичною метою буде оброблена площа території району  у місцях, де мешкають дикі м’ясоїдні тварини, за винятком населених пунктів і великих водних просторів. Приманка має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна. У середині - желеподібна капсула з вакциною проти сказу.  Приманка безпечна для людини і природного середовища!

Звертаємось до жителів з проханням: у разі виявлення приманок не беріть їх руками та не переміщуйте з місць розкладання!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора