A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 21.03.2018 18:21
Кількість переглядів: 873

20 березня Долинська об’єднана громада, в особі завідуючої Нижньохортицьким клубом Андрєєвої Олени та завідуючої Нижньохортицькою бібліотекою Асєєвої Марії, вітала поважного жителя села Нижня Хортиця Журбу Василя Костянтиновича з 80 - річчям! 

Фото без опису

Народився Василь Костянтинович у селі Корніївка Веселівського району.  У 1946 році, після повернення батька з фронту, разом з родиною переїжджає до Мелітополя, але через голод сім’я була змушена шукати кращого життя. Тому вже у 1948 році переїхали жити до Нижньої Хортиці. Тут навчався наш ювіляр, тут пройшли його дитинство та юність. 

Фото без описуСлужив Василь Костянтинович у морфлоті м. Севостополь. Багато років пропрацював в порту бульдозеристом, звідти і пішов на пенсію, має почесне звання "Ветеран праці". Василь Костянтинович веде активне політичне життя, раніше був місцевим депутатом протягом чотирьох скликань. 

Зі своєю дружиною ювіляр вже 56 років живе, як кажуть, "душа в душу". Подружжя має двох дітей, чотирьох онуків та чотирьох правнуків. 

Фото без описуШановний Василю Костянтиновичу, від щирого серця вітаємо Вас з ювілеєм! Бажаємо родинного затишку, міцного здоров’я, підтримки рідних та мирного неба!

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора