A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фоторепортаж: Як Долинська громада відсвяткувала 9 травня

Дата: 09.05.2017 19:15
Кількість переглядів: 1144

На протязі 7, 8 та 9 травня на території громади прошли святкові заходи, присвячені Дню Перемоги. На кожному з них, були сказані слова великої вдячності тим ветеранам, які залишились живими, а тим, яких забрала війна - була віддана шана хвилиною мовчання...

Сьогодні, з самого ранку святкові заходи стартували в селі Нижня Хортиця, далі свято змінило дислокацію, і вже новими барвами воно заграло в Розумівці.  Звідусіль до сільського будинку культури почали зходитися молодь та люди пенсійного віку. Вишиванки, маки, квіти і повітряні кульки, а разом з ними траурні вінки...

Присутнім бабусям та дідусям малеча дарувала різноманітні квіти та вітальні листівки, а місцевий музичний бомонд - вірші, пісні і танці.

Як проходило свято в Розумівці, Нижній Хортиці, Долинському, Новому Запоріжжі та Високогірному - дивітся у нашому фоторепортажі:)

День Перемоги в Розумівці

Фото без описуВетерани були зовсім не проти, зробити селфі з сільським головою Богданом Федчуком.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Вже за час до початку свята, до сільського будинку культури почав "стягуватися" місцевий музичний бомонд:)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Не залишив без уваги місцевих ветеранів і депутат Запорізької обласної ради Роман Кузьменко

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Слова вдячності ветеранам і учасникам бойових дій від голови Долинської сільської ради Богдана Федчука

Фото без описуПоздоровлення від в.о.старости Наталії БогоутдиновоїФото без опису

Поздоровлення зі святом від депутата Запорізької обласної ради Романа Кузьменко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

І ще декілька фото:) Можливо на них, ви знайдите і себе:)

День Перемоги в Нижній Хортиці

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Трошки щасливих обличь, майже селфі:)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

О 10:00 в Долинському розпочався урочистий мітинг-реквієм, присвячений 72-річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні під назвою: "Пам'ять загиблих бережімо свято". 

Після мітингу в Долинському клубі відбувся урочистий концерт. У виконанні колективів "Маків цвіт" Долинського ДНЗ та ""Золота молодь" Високогірненського клубу звучали воєнні та патріотичні пісні.

Любов Мороз з Високогірного розчулила глядачів віршем ""Чулочки" про трагічні події, які спіткали дорослих і дітей у роки Другої Світової війни. Вразила неповторним виконанням пісень про Перемогу Інна Кузьміна (завідуюча Новослобідським клубом).
А танцювальними колективами "Сонечко", "Вікторія" та "Старденс" Новозапорізького БК  були представлені яскраві танцювальні постановки. 
Не залишили нікого байдужими і виступи Єлизавети Опари з Долинського та співочого колективу "Гармонія" Новозапорізького БК. Урочистий концерт закінчився виходом всіх артистів художньої самодіяльності на сцену під супровід пісні "Перемога", яку виконав колектив "Маків цвіт"  (Долинського ДНЗ) 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Нещодавно в Високогірненському клубі відбувся урочистий концерт, присвячений Дню Перемоги під назвою: "Про минуле серце пам'ять зберігає".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також на концерті виступили артисти художньої самодіяльності Новозапорізького будинку культури: колективи "Сонечко", "Вікторія", "Старденс", які виконували яскраві воєнні та розважальні  хореографічні  постановки.

Фото без описуФото без опису

Наприкінці урочистого концерту, присвяченого Дню Перемоги (с.Високогірне)  закінчився врученням всім присутнім жовтих та блакитних повітряних кульок , як символ незалежності та процвітання нашої країни

Фото без описуФото без описуФото без описуВ селі Нове Запоріжжя відбувся урочистий мітинг під назвою "Вони заповіли нам жити"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

7 травня в Новозапорізькому БК відбувся урочистий концерт, присвячений 72 - річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Для глядачів була підготовлена працівниками БК цікава та різнобарвна програма: розчулювали до сліз своїми піснями гості з с.Високогірне колектив "Золота молодь", Любов Мороз (с.Високогірне) продекламувала ліричний вірш "Чулочки" . Не залишили нікого байдужими виступи юних вокалісток: Вероніки Могильницької (с.Канцерівка) та Юліїї Масловської (с.Петрівське), Єлизавети Опари (с.Долинське), які виконали сучасні патріотичні та воєнні пісні. Бурхливими оплесками підтримували глядачі маленьких, але дуже співочих дівчаток з вокального колективу "Гармонія". Танцювальні колективи Новозапорізького БК підготували для всіх присутніх нові яскраві постановки: найменші танцюристки виконали ліричну воєнну постановку "Діти війни", колектив "Сонечко" вражали веселими танцями "Катюша" та "Моряки" , а танцювальні колктиви "Вікторія" і "Старденс" , як завжди, підготували сучані хореографічні композції. Урочистий концерт завершився піснею "Перемога", під яку всі артисти художньої самодіяльності вийшли на сцену, аби привітати ще раз всіх приутніх зі святом та побажати мирного неба та процвітання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора