A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мистецький зорепад, або 64 таланти громади

Дата: 22.08.2017 20:02
Кількість переглядів: 820

Нещодавно, танцювальні колективи Високогірненського клубу, Новозапорізького та Розумівського будинків культури на чолі з директором КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушкою О.А. брали участь у фестивалі «Мистецьким зорепадом квітнуть таланти України», який відбувся в с.Лукашеве. Всього були задіяні 64 чоловіки віком від 6 до 35 років.

Танцювальні колективи кожного з наших закладів культури Долинської сільської ради довго і старанно готувалися до цього виступу, адже розуміли, яка відповідальність на них покладена – їм потрібно було якнайкраще представити таланти нашої громади.

Завідуюча  Високогірненським клубом Белименко Є.М. разом зі своїми танцювальними колективами «Живчики» та «Фісташки» підготували дві танцювальні композиції: ліричний танець «Два кольори», присвячений всім матерям, які чекають з нетерпінням повернення своїх синів, які зараз несуть нелегку службу в зоні АТО. А також колоритну  українську композицію «Розлуки не буде». 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі вокальний колектив «Гармонія» Розумівського будинку культури (керівник Федчак Д.Я.), які виконали українські запальні пісні.

Фото без описуФото без описуСвоїми неповторними виступами вражали всіх присутніх в залі танцювальні колективи «Ритм», «Грація» та «Мозаїка», керівником яких є Бібік О.В. Незважаючи на те, що гурток хореографії і танцю в Розумівському БК працює тільки пів року, танцювальні колективи гідно виступили на фестивалі. Вони презентували такі танцювальні постановки: ліричну «Місяць» та українські «Ой говорила чиста вода» і «Долиною».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуВже стало доброю  традицією для  танцювальних колективів «Сонечко», «Вікторія» та «Мегастар» Новозапорізького БК (керівник Деркач Я.В.)  участь у фестивалі танцю в Лукашівському БК, адже щороку  маленькі танцюристи з нетерпінням чекають цього дня, аби продемонструвати свої таланти.  Цього разу вони підготували українську вітальну композицію «Україна», ліричний танець «Ой на Івана, тай на Купала»,  спортивний танець з хулахупами та запальний сучасний танець «Божевільно літо», кожний з яких глядачі зустрічали бурхливими оплесками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора