A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В добру путь, випускники-2018!

Дата: 26.06.2018 08:52
Кількість переглядів: 1052

Ось і настав цей радісний, веселий і водночас сумний день. 23 червня в Опорних закладах загальної середньої освіти Долинської сільської ради, відбувся випускний бал, де головними учасниками були випускники шкіл -  2018, саме 12 випускників Новозапорізької школи та 8 випускників – Розумівської школи.

Фото без опису


Настала мить вручення атестатів про загальну середню освіту, то ж директори шкіл Кузьміна І.В. та Москаленко Т.В., кожному з радістю вручили документ. 

 

Фото без опису  
Лунали добрі  слова  випускникам, наповнені смутком та радістю водночас. Випускники ж віддячували щирими вітаннями вчителям та класним керівникам, які з роками спільної роботи стали рідними людьми і наставниками.
Одержавши атестати,  юнаки та дівчата в одну мить, стали такими дорослими, самостійними. 


   Фото без опису 


Пролунали і благословення від батьків - це найближчі, найрідніші для наших випускників люди. Для них сьогоднішній день – також свято. Але дивлячись на своїх дітей, радіючи за них, вони згадують, напевне, і свій випускний та свою юність.

Фото без опису
  
Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. Попереду – незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, протоптана стежка до шкільного двору. Вже взавтра перед ними постане відповідальний вибір, і кожен з них повинен обрати власну стежину, можливо й нелегку. Тож робіть цей вибір, мужньо і впевнено обирайте свою Долю і не оминайте поріг рідної школи. Адже ким би Ви не стали - талановитими інженерами, медичними світилами, ученими чи журналістами, успішними бізнесменами чи політиками – кожен із Вас свій перший крок до самостійного життя зробив саме зі шкільного порогу…

Долинська сільська рада
Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора