Інформація для операторів ринку харчових продуктів та зацікавлених осіб
З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 годин.
Тематичне фото з сайту platforma-msb.org
Зокрема будуть розглянуті теми:
*Базові принципи європейського харчового законодавства;
*Законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні;
* поняття концепції НАССР;
*види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів,
*програми-передумови НАССР;
*принципи НАССР;
*розробка плану НАССР.
Після закінчення учасникам буде видане відповідне свідоцтво.
Список потенційних учасників навчання надсилати на електрону адресу Долинської сільської ради - dolinskasr@ukr.net , до 14.08.2018 року за формою що додається:
Список представників підприємств харчової та переробної промисловості, які планують пройти підвищення кваліфікації в ТДАТУ щодо поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР.
Назва підприємства | П.І.Б. керівника | Телефон | Електронна адреса | П.І.Б. потенційних учасників навчання |
.