A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Увага! Шукаємо бухгалтера!

Дата: 23.11.2018 09:05
Кількість переглядів: 852

Долинська сільська рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  головного спеціаліста-бухгалтера фінансово-бухгалтерського відділу.

Основні вимоги: громадянство України, повинен знати Конституцію України, законодавство стосовно служби в органах місцевого самоврядування, постанови, розпорядження, накази, методичні, нормативні та інші керівні матеріали для виконання своїх посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги: фахова вища освіта відповідного спрямування, стаж роботи не менше 3 років, вільне володіння державною мовою та основними принципами роботи на комп’ютері. 

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2 ДС з відповідними додатками; дві фотокартки 4х6;  копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів сім’ї за 2017 рік в електронному вигляді; копія паспорта громадянина України; медична довідка про стан здоров’я;  копія військового  квитка( для військових службовців або військовозобов'язаних); письмова згода на проведення спеціальної перевірки відомостей щодо кандидатів на зайняття посад ОМС.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу цього оголошення за адресою : 70420 с. Долинське вул. Центральна ,37

Телефон : 287-54-31

ІНШІ ВАКАНСІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора