A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ФК «Дніпро» виграв перший матч 1/4 фіналу Кубка Запорізького району

Дата: 14.05.2019 09:12
Кількість переглядів: 573

     У неділю 12.05.19 р., на стадіоні в смт.Кушугум відбувся футбольний матч 1/4 стадії Кубка Запорізького району - між командами ФК «Колос» Кушугум та ФК «Дніпро» Долинська громада.

     Цю зустріч наші хлопці чекали вже тоді, коли пройшли ФК «Еліта» в 1/8 стадії Кубка, тому як ФК «Колос» Кушугум, вважається однією з сильніших команд Запорізького району,а грати з більш сильною командою завжди цікавіше.

     Наші хлопці були  налаштовані на гру, і коли розпочався перший тайм -«Дніпро» відразу включився у боротьбу. Головним завданням команди - потрібно було виграти центр поля, як кажуть: «Хто виграє центр поля, той і виграє гру». Цікаві моменти  гри почали виникати вже с перших хвилин зустрічі та у середині першого тайму -  «Дніпро» відкрив рахунок. Команда суперників змогли відповісти тільки гострими моментами з кутових ударів, а перший тайм так і закінчився на користь Дніпра.

      У другому таймі, ми провели тактичну заміну, щоб продовжити рухатися у своєму напрямі, коли на поле вийшов Окатий В., який зумів налаштувати гру та взяти під контроль центр поля. Дніпро продовжував тиснути і це дало свої плоди. На початку другого тайму біля штрафного майданчика «Колоса» арбітр назначив штрафний удар на нашу користь. До м’яча підійшов Лось М., який зумів подвоїти рахунок, перекинувши стінку ударом у девятку (0:2). Трохи пізніше ми забили, ще один мяч, але арбітр побачив фол у нападі, тому цей гол не зарахував. «Колос» так і не зміг зіграти, так як вони хотіли, тому результат справедливий. Матч закінчився на користь «Дніпра» 2:0.

      Отже перший матч Кубка Запорізького району на стадії ¼ ми перемогли, це вже третя перемога поспіль у цьому сезоні! Так тримати хлопці!

Далі на нашу команду чекає зустріч у с. Марївка з «Агротроя» 19.05.19 р., де буде зіграна друга гра Чемпіонату району, а відповідь з «Колосом» будемо грати у с.Н. Хортиці – 22.06.19 р.

Фото без опису

       Футбол, в першу чергу, гра для вболівальників. Будемо чекати на Вас!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора