A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Проведено урочисті заходи до Дня вчителя

Дата: 18.10.2017 15:35
Кількість переглядів: 1919

   Нещодавно, в  Долинському будинку культури відбулися урочисті заходи та святковий концерт присвячені Дню працівника освіти та Всесвітньому Дню вчителя.

Фото без опису         У заході взяли участь сільський голова Богдан Федчук, заступник  сільського голови з гуманітарних питань  Галина Данільчак,   директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Ольга Галушка , в.о. начальника відділу освіти,  молоді та спорту Долинської сільської ради Юлія Харченко, представниця ТОВ «Александр – Агро – 3» Наталія Кошова, керівники та  працівники загальноосвітніх  та дошкільних закладів Долинської сільської ради. А також почесними гостями свята були вчителі-пенсіонери, які працювали в Розумівській ЗШ та Новозапорізькій ЗШ.

Фото без опису

         Очільники Долинської сільської ради привітали педагогів з професійним святом, подякували за сумлінну працю та нагородили кращих працівників освітньої галузі Почесними  Грамотами Запорізької обласної ради:  вчителів Розумівської ЗШ  - Людмилу Білоус, Світлану Назаренко, Людмилу Остапенко; вчителів Новозапорізької ЗШ -  Ганну Заставську, Олену Шрамко.

Фото без описуФото без описуФото без опису        Почесною Грамотою Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації вчителя Розумівської ЗШ - Світлану Назаренко.

Фото без описуФото без опису

     Подякою Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації вчителів Новозапорізької ЗШ -  Ліну Білу, Наталію Захарюту.

       Багато вчителів, вихователів, працівників шкіл та провідні спеціалісти відділу освіти були нагороджені Грамотою та Подяками Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Слова вдячності звучали і для вчителів пенсіонерів: 

Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров’я та довголіття. Від імені ваших учнів бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме вчителі-пенсіонери дали надію людству на подальший розвиток та майбутнє.

Всі вчителі були нагороджені Подяками відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

      Також слова вдячності за співпрацю та допомогу навчальним закладам території звучали сільському голові Долинської сільської ради Богдану Федчуку, депутату Запорізької обласної ради Роману Кузьменку,  директору  «Центру культури та дозвілля» Ользі Галушці, керівництву ТОВ «Александр- Агро- 3»

    Висловлюємо велику вдячність всім артистам за чудовий концерт.  А після концерту всі вчителів та гості  змогли відсвяткувати День вчителя на фуршеті.

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.

Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

 

 З повагою,

Сільський голова Долинської сільської ради                                          Богдан Федчук

Заступник сільського голови з гуманітарних питань                              Галина Данільчак

В.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту                                   Юлія Харченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора