A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

На вищому рівні: До закладів культури громади завітали поважні гості

Дата: 24.05.2018 19:46
Кількість переглядів: 1160

23 травня до закладів культури Долинської сільської ради на чолі з головою Долинської сільської ради Федчуком Б.М. завітали поважні гості: директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Мороко В.В., начальник Відділу культури та туризму управління культури і туризму Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Абеляшева Л.А., головний спеціаліст відділу охорони культурної спадщини управління культури і туризму Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Пивоварчик Т.В., начальник відділу культури і туризму ЗРДА Запорізької області Гемська І.В., в.о. директора КЗ "Районний центр культури і дозвілля" ЗРР Якубіна А.О., провідний методист з дозвіллєвої та туристичної діяльності КЗ "Районний центр культури і дозвілля" ЗРР Чудновська Т.С., заступник голови Долинської сільської ради з гуманітраних питань Данільчак Г.В. та директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради Галушка О.А.
За давньою українською традицією хлібом і сіллю вітали  дорогих гостей працівники закладів культури, які старанно готувалися до зустрічі.


Фото без опису   

В рамках візиту голова Долинської сільської ради Федчук Б.М. знайомив працівників Департаменту культури з клубними та бібліотечними закладами Долинської сільської ради, з їх досягненнями та планами на майбутнє.  


   Фото без опису


Гості були приємно вражені від побаченого, директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА  Мороко В.В. подякував сільському голові Федчуку Б.М. за сприяння розвитку галузі культури в Долинській ОТГ, за її активну підтримку та вирішення нагальних питань.

Фото без опису

Також, Владислав Валерійович  наголосив, що на території дійсно відчувається рука господаря, адже приємно завітати до закладів культури, які мають багату матеріально – технічну базу, забезпечені новими яскравими сценічними костюмами та взуттям, спортивним та ігровим дитячим інвентарем, радує око доглянуті дитячі майданчики та прилегла територія, парки відпочинку, особливо, в Новослобідці, де  буяє яскрава зелень дерев, розпускаються численні кущі троянд.

Фото без опису

Фото без опису

При підведенні підсумків дружнього візиту сторони домовилися про плідну співпрацю, взаємну підтримку та допомогу у розвитку культури Долинської ОТГ. 

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора