A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

"Щаслива родина-міцна країна": Працівники культури запрошують всіх на родинне свято

Дата: 01.06.2018 01:18
Кількість переглядів: 1154

2 червня працівники закладів культури Долинської сільської ради візьмуть участь у масштабному дійстві – фестивалі сім’ї, який відбудеться в Запоріжжі, в парку культури та відпочинку "Дубовий гай".

  
На території Дубового гаю буде яскраво облаштована локація Долинської ОТГ (під номером 30), на якій з радістю зустрічатимуть творчі працівники закладів культури нашої громади. Адже вони старанно готують веселу ігрову програму, цікаві майстер- класи з  декупажу, художнього ліплення з солоного тіста, виготовлення сувенірних квітів, малювання пальчиками, плетіння  модних зачісок на будь  - який смак.


 
А танцювальні колективи  «Ритм» та «Фаворит» Розумівського  будинку культури (керівник Бібік О.В.), «Стиль», «Вікторія» (керівник Деркач Я.В.) та «Тріумф» (керівник Болотіна В.С.) Новозапорізького будинку культури представлять відвідувачам фестивалю свої яскраві хореографічні композиції.

  
Всі бажаючі можуть зробити фото на згадку біля яскравих фотозон, які виготовили працівники Новозапорізького БК та бібліотеки.


       

 

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати яскраве родинне свято, підтримати  танцювальні колективи  нашої громади, а також  весело  та цікаво провести  час на майстер – класах та ігрових зонах . 

Більше інформації шукайте ТУТ

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля» 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора