A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Педагоги громади впровадили в свою діяльність новітню технологію

Дата: 25.10.2018 08:29
Кількість переглядів: 829

24 жовтня, коли надворі лив дощ та дув сильний  вітер - члени ММПК з дошкільної освіти зібралися разом у КЗДО "Казка" на друге засідання комісії.

Фото без описуТемою зборів вибрали "Використання ІКТ (інформаційно - комунікативні технології) в освітньому процесі. Під час першого засідання, де обговорювався план роботи комісії на новий навчальний рік, педагоги вирішили впровадити в свою діяльність новітню технологію та прослідити її у роботі за всіма лініями розвитку дитини. 

Фото без опису
Педагоги у своєму спільному колі мали змогу переглянути заняття по даній тематиці в старшій групі з розвитку мовлення, яке проводила Зизкун Т.А. На інтегрованому занятті "У пошуках сюрпризу від Пані Осені" були використані інноваційні технології освіти: мнемотехніка під час вивчення віршів, використання презентацій " Овочі та фрукти", "Дегустатори", ігрові театралізовані ситуації. Різноманітні руханки логопедичного характеру та мультимедійність на занятті дали чудовий результат.  "Граючись - навчаємо" - такий девіз нашої діяльності!", "Ми будемо рухатися вперед за сучасністю !" , "Наші діти - це наше майбутнє!

 

Автор : Тетяна Зизкун
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора