A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Зі сятом, вас, наші маленькі сонечки!

Дата: 22.02.2019 16:09
Кількість переглядів: 790

         Долинська  територіальна громада за доброю традицією вже не перший рік допомагають дитячому будинку «Сонечко». Сьогодні   Долинська  ОТГ  привітала маленьких вихованців з Днем відкриття дитячого будинку «Сонечко».  

     Керівники будинків культури Долинської сільської ради  разом  з дітьми підготували для маленьких  «сонечок» дуже цікаве та веселе свято.  Також дуже гарну казку підготували для дітей вихователі  комунального закладу дошкільної освіти  «Мрія»  Долинської сільської ради. До дітлахів та їх вихователів гості приїхали не з порожніми руками – завчасно були приготовлені подарунки для кожного малюка. Малеча дуже зраділа подарункам, а ще більше — увазі та частинці любові, яку їм подарували. Маленьких крихіток привітав голова Долинської сільської ради – Федчук Богдан Михайлович і на завершення свята усі присутні зробили пам’ятне фото на згадку та мали нагоду поласувати смачним тортом, без якого не проходить жоден День народження.
         

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

        Дітям було надзвичайно приємно вкотре бачити гостей з Долинської об’єднаної територіальної громади, тож вони з нетерпінням чекатимуть їх знову.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора