Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Спорт для всіх: В громаді відсвяткували День фізичної культури і спорту

Дата: 18.09.2019 15:09
Кількість переглядів: 695

Фото без опису

17 вересня на спортивному майданчику відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради відбулось свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту,  серед учнів ЗЗСО Новозапорізької та Розумівської шкіл, за підтримкою КЗ "Обласний центр "Спорт для всіх", Запорізької облради.

Після урочистого вітання начальника відділу Юлії Харченко та спеціаліста Володимира Сергєєнко, за справу взялись головні винуватці свята - юні спортсмени шкіл нашої громади.

 

Змагання проводились на цей раз у форматі ігрових видів спорту, де потрібно показувати не лише індивідуальну майстерність, але й здатність працювати у команді, де результат йде у загальний командний залік.

 

Команди були поділені на категорії: молодших класів (5-7 клас) та старшокласники (8-11 клас), де змагались з таких видів спорту, як:

  • Шашки
  • Настільний теніс
  • Підтягування на перекладині
  • Перетягування канату (линви)
  • Міні – футбол

 

Напружена боротьба проходила з кожного виду спорту, а саме: з шашок у командному заліку перемогла Новозапорізька школа, а з настільного тенісу Розумівська школа. Учням дуже сподобався такий вид змагань, як перетягування линви – вперше ми проводимо на шкільних змаганнях його, всі вболівали за свої команди, отримали задоволення та купу гарних емоцій. З канату серед молодших та старших класів переможцем стала Новозапорізька школа, так і по футболу не було рівних хлопцям з Нового Запоріжжя, 5-7 клас переміг с рахунком 4:0, а 8-11 класи перемогли Розумівців з рахунком 1:0. Хотілось відмітити серед молодших класів Якименко Юлію ученицю Розумівської школи, яка грала в футбол серед хлопців, та своїм бажанням вона показала гарний результат гри, та виглядала не гірше хлопців на футбольному полі. У підтягуванні найбільшу кількість разів зробив хлопець з молодших класів Новозапорізької школи – Щербаха Сергій, він зумів підтягнутися  20 разів за правилами змагань.

Підрахувавши результати – виявили переможця серед всіх видів змагань, у загальному заліку перше місце зайняла Новозапорізька школа, показавши на змаганнях більше бажання перемогти та міцний колектив. Розумівська школа зайняла друге місце.

В гарному настрої всі юні спортсмени вишикувалися для нагородження. Учасники та команди спортивного свята отримали призи від відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради та КЗ "Обласний центр "Спорт для всіх" Запорізької облради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора