A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

З нагоди відзначення 75 – річниці  Дня вигнання нацистів з України в закладах культури Долинської сільської ради відбувся цикл меморіальних та інформаційно – просвітницьких заходів.

Дата: 04.11.2019 10:13
Кількість переглядів: 530

Завідуюча Розумівською бібліотекою Праслова У.А. та директор БК Коваль В.І. підготували та провели  виховну  годину, під час  якої  розповіли дітям історію та факти визволення України.  Також присутні  вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни покладанням квітів.

Фото без опису

Розумівський БК та  бібліотека

 

 До Дня вигнання нацистів з України у Новослобідській бібліотеці оформлена тематична полиця, яка вкотре нагадує про страшну біду минулого століття.

Фото без опису

Новослобідська бібліотека

Відвідувачі Новозапорізької бібліотеки  протягом тижня мали змогу  ознайомитися  з тематичною книжковою виставкою.

Фото без опису

Новозапорізька бібліотека

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому.

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора