A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як в Долинській ОТГ відсвяткували День людей з інвалідністю!

Дата: 02.12.2019 13:18
Кількість переглядів: 914

             3 грудня  світова спільнота відзначає Міжнародний  День людей  з інвалідністю, який  був  започаткований  у 1992  році Генеральною Асамблеєю ООН.

              30 листопада,  напередодні  Дня людей  з інвалідністю, в Долинському  клубі  та Розумівському  будинку культури відбулися традиційні  заходи під назвою «Поділись теплом  душі». Від імені сільського голови Долинської сільської ради Федчука Б.М. привітали зі  святом  староста Розумівського старостинського округу Богоутдинова Н.М. та  заступник голови ГО «Ветеран Долинської громади» Свириденко Л.П., які  побажали міцного здоров’я, родинного затишку, тепла, достатку, миру  та благополуччя.

            Працівники культури разом  з учасниками художньої самодіяльності підготували для запрошених  гостей святкові  концерти, які були наповнені яскравими хореографічними та вокальними композиціями.

Фото без описуФото без опису

 

         По завершенню концертних програм всі присутні мали змогу  поспілкуватися  у  теплій родинній  атмосфері за святково накритими столами.

Фото без описуФото без опису

        Працівники культури відвідали на дому  дітей  та людей старшого віку  з обмеженими можливостями, які  за станом здоров’я  не змогли відвідати святкові  заходи та  вручили їх  солодкі подарунки та набори канцелярського приладдя для малечі.

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора