A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 13.06.2022 14:25
Кількість переглядів: 1048

Інформація про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання, що сталися на підприємствах м. Запоріжжя та Запорізького району Запорізької області за період з 04.06.2022 по 10.06.2022

 

За період з 04.06.2022 по 10.06.2022 до Запорізького відділення надійшло:

- 5 повідомлень про нещасні випадки на виробництві, у т.ч.: з тяжкими наслідками, зі смертельним наслідком, групові нещасні випадки – відсутні.

- 1 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя та Запорізького району Запорізької області, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19.

Утворені на підприємствах комісії з розслідування, до складу яких входять страхові експерти з охорони праці відділу профілактики страхових випадків Запорізького відділення, з’ясовують обставини та причини нещасних випадків, гострих професійних захворювань (отруєнь).

Зареєстровано 4 повідомлення про випадки хронічного професійного захворювання на підприємствах м. Запоріжжя. Причиною захворювань став тривалий стаж роботи в шкідливих виробничих умовах.

Від підприємств, установ та організацій, розташованих на території Долинської об’єднаної територіальної громади Запорізького району Запорізької області , повідомлення про нещасні випадки на виробництві, випадки гострого професійного захворювання, випадки хронічного професійного захворювання не надходили.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівниця в кузові вантажного автомобіля перевіряла кількість завантажених деталей. Після перевірки, щоб спуститися з кузова автомобіля вирішила не використовувати дробину, а зістрибнути з нього. Правою рукою працівниця  взялася за борт автомобіля, зачепилася каблучкою, яка була в неї на четвертому пальці за гачок, який був на борту кузова автомобіля та стрибнула з нього на підлогу цеху. Внаслідок цього працівниця отримала травму – травматична ампутація  першої та другої фаланг четвертого пальця правої руки.

Витрати на придбання лікарських засобів і виробів медичного призначення, у разі неможливості забезпечення ними в необхідному обсязі закладом охорони здоров’я, компенсуються потерпілим чи законним представникам потерпілих у розмірі 100% вартості лікування усіх прямих наслідків випадку – від необхідних лікарських засобів і виробів медичного призначення до операцій, діагностик, протезів і ендопротезів тощо. Компенсація проводиться згідно з пред’явленими оригіналами платіжних документів та відповідно до довідки закладу охорони здоров’я. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора