A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОГОЛОШЕННЯ про заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства “Долинський центр первинної медико-санітарної допомоги” Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Дата: 27.09.2023 11:48
Кількість переглядів: 165

ОГОЛОШЕННЯ

про заміщення вакантної посади

генерального директора

комунального некомерційного підприємства

“Долинський центр первинної медико-санітарної допомоги” 

Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

 

Кваліфікаційні вимоги:

Вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань "Управління та адміністрування" або  "Публічне управління та адміністрування" або  "Державне управління" або  "Охорона здоров'я", або  "Право", або  "Соціальні та поведінкові науки", або  "Гуманітарні науки".

 

У разі здобуття вищої освіти у галузі знань  "Право" або  "Соціальні та поведінкові науки" або  "Гуманітарні науки" вимагається наявність вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань  "Управління та адміністрування" або  "Публічне управління та адміністрування". У разі здобуття вищої освіти у галузі знань  "Охорона здоров'я" вимагається подальша спеціалізація "Організація і управління охороною здоров'я" або наявність вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань  "Управління та адміністрування" або  "Публічне управління та адміністрування", або "Державне управління".

 

Стаж роботи для керівника закладу охорони здоров'я, який надає тільки первинну медичну допомогу, - не менше 3-х років стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах.

 

Документи, які подає претендент: копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, трудова книжка (оригінал), військовий квиток (за наявності), автобіографія, особова картка працівника П-2, документи про освіту.

 

Звертатися за адресою: вул. Шкільна, 5А, с. Долинське, Запорізький р-н, Запорізька обл..

 

Кандидат на посаду буде призначений на посаду генерального директора, за строковим трудовим договором, відповідно до ч.5 ст.10 ЗУ «Про правовий режим воєнного стану», до призначення  на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора