A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фотофакт: Як в громаді зустрічали Новий рік

Дата: 02.01.2019 12:09
Кількість переглядів: 929

Наприкінці грудня 2018 року в закладах культури відбулися новорічні театралізовані дійства та концертні програми.  

Фото без опису

У Нижньохортицький клуб дітлахи та дорослі завітали на театралізовану новорічну казку:"Снігова Королева!". У казці брали участь 15 великих та маленьких артистів, Кай(Лисенко Юрій) та Герда (Козеренко Христина) підкорили глядачів своїм співом та театральними вміннями. Звісно, без уваги маленьких глядачів не залишились розбійники, які, як завжди, вирішили зіпсувати свято: Снігова королева (Щемет Вікторія) викрала Кая, але дітлахи допомогли Герді знайти хлопчика. Позитивне враження отримала малеча, коли разом із Гердою потрапили у казковий палац на новорічний бал, де зустріли чудових принцес (Репіна Вероніка, Дікунова Катерина). Снігуронька з подружками сніжинками розважила дітей веселими та спритними іграми і конкурсами. Яке здивування було в очах глядачів, коли замість Діда Мороза на свято завітав Санта Клаус з Лапландії (Андрєєва Олена), запалив вогники на ялинці, весело затанцював з дітьми та покликав Діда Мороза (Москаленко Вячеслав). Дід Мороз водив хоровод, грав у веселі ігри як з дітьми, так і з дорослими. За участь у конкурсах всі отримали невеличкі призи, а дітвора солодкі подарунки.  Після дитячого свята, дорослі не залишились без уваги, новорічний вогник для дорослих підняв настрій всім присутнім! Безліч конкурсів, ігор та танців чекали на святі всіх, без вийнятку. Гарний настрій, смачне частування, новорічні пісні, святкові танці, ось як Нижня Хортиця Новий рік зустрічала!

Фото без опису
Фото Нижня Хортиця 

Цього ж дня у приміщенні Високогріненського сільського відбувся «Новорічний каламбур». Ведучими свята  були дві куми, учасниці вокального колективу «Золота молодь», а головними героями стали всім відомі  троє поросят. Ох і нелегко їм довелося викручуватися, щоб не попасти в руки до Белладдони та її подружки Сороки. Доповнювали виставу музичні а танцювальні композиції, а саме: пісні у виконанні вокального колективу «Золота молодь», сольна пісня у виконанні Мажури Валерії, танцювальні композиції маленьких «Зірочок» та  яскравих «Живчиків». Сценічні номери підготували діти театрального гуртка «Дивосвіт». Свято створило новорічний настрій та залишило приємне враження у всіх присутніх. 

Фото без опису

Фото Високогірне 

В Новозапорізькому будинку культури відбулася святкова програма «За 7 хвилин до Нового року», яку підготували артисти художньої самодіяльності.  Новорічні пісенні вітання  лунали від маленьких вокалісток Ільчук Дани, Рибалко Вікторії, Рябоконь Злати. А танцювальні колективи «Сонечко», «Глорія», «Позитив», «Вікторія» та «Стиль» підготували для глядачів яскраві танцювальні композиції. Присутні  брали участь в веселих конкурсах, отримали передбачення на наступний рік. 

Фото без опису
Фото Нове Запоріжжя 

Новорічне театралізоване дійство «Чарівна книга казок» відбулося  для дітей у Долинському сільському клубі.

Фото без описуФото Долинське 

Вітали з новорічними святами і жителів села Новослобідка. Завідуюча Новослобідською бібліотекою Кузьменко Н.Ф. підготувала веселу дитячу розважальну програми. А також  Снігуронька разом з Дідом Морозом та Ялинкою  завітали до учасників АТО, одиноких людей поважного віку аби привітати їх з прийдешніми святами .

Фото без опису

Фото Новослобідка

Новорічна вистава  «Казка розпочинається» відбулося в Бабурській біблотеці.

Фото без опису

Фото Бабурка

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Дід Мороз, Яга та темні сили: В Розумівському БК відбулось грандіозне шоу. ФОТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора