A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Конкурсний набір!

Конкурсний набір!

В ГУНП в Запорізькій області відкритий конкурсний набір на роботу у поліції з подальшим працевлаштуванням у відділи поліції м. Запоріжжя, (м. Мелітополя, м. Бердянська та м. Василівки, які дислокуються у м. Запоріжжі) на посади: дільничного офіцера поліції, оперуповноваженого, дізнавача, слідчого та поліцейського з обліку та збереження речових доказів.  Набір відбувається на підставі конкурсного відбору, з подальшим навчанням у   м. Запоріжжі, м. Одеса, м. Кропивницький, в залежності від вибраної посади, термін навчання 6 місяців. Для більш детальної інформації Ви можете звернутись за контактним телефоном: 0984132495

12:02 31.05.2023

З Днем народження Олено Олександрівно!

З Днем народження Олено Олександрівно!

Сьогодні свій День народження відзначає начальник відділу містобудування архутектури та житлово-комунального господарства Долинської сільської ради - Чубарь Олена Олександрівна!

11:34 29.05.2023

Шановні мешканці громади! Видача гуманітарної допомоги!

Шановні мешканці громади! Видача гуманітарної допомоги!

За ініціативою Долинської сільської ради, 11 та 12 травня, буде організовано видачу гуманітарної допомоги. Гуманітарна допомога мешканцям громади буде надана відділенням Польської Гуманітарної Акції в Україні та благодійним фондом "Посмішка ЮА" за фінансування Всесвітньої продовольчої програми ООН, у вигляді продуктових наборів,  наступним категоріям населення: - особи похилого віку 60+; - особи з І-ІІІ групою інвалідності; - сім'ї які виховують дві дитини до 18 років; - багатодітні родини; - малозабезпечені сім’ї; - внутрішньо переміщені особи; - одинокі матері, батьки. Пункти видачі продуктових наборів, працюють з 9.30 до 15.00 год., за адресами: с.Долинське, вул.Центральна 41 А (Долинський клуб) с.Розумівка, вул Миру 24 (Розумівський БК). З собою мати:  - паспорт -  ідентифікаційний код -  документ, який підтверджує категорію вразливості.

10:51 11.05.2023

З Днем народження,Світлано Василівно!

З Днем народження,Світлано Василівно!

Сьогодні свій День народження відзначає спеціаліст з надання послуг соціального характеру відділу "ЦНАП"  - Світлана Василівна Брехер! Шановна Світлано Василівно! Вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, безмежного щастя та взаємного кохання, щирих почуттів, яскравих барв життя та тільки радісних емоцій! Хай Вас оточують тільки добрі друзі, гарні новини та щирі посмішки!

10:45 11.05.2023

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради!

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради!

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради на якому розглядались питання, зокрема: заяви громадян, хід виконання Програми збереження та використання об'єктів культурної спадщини на території Долинської сільської ради, виконання бюджету за квітень 2023 року, виконання Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, інвалідів, учасників антитерорестичної операції та членів їх сімей, громадян, які переселяються з ТОТ. 

09:46 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора