A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Перевірка суб’єктів господарювання   згідно встановленого карантину «вихідного дня» та переходу до загальнодержавного  «помаранчевого рівня»

Перевірка суб’єктів господарювання   згідно встановленого карантину «вихідного дня» та переходу до загальнодержавного  «помаранчевого рівня»

28 листопада мобільна група з питань перевірки дотримання обмежувальних заходів суб’єктами господарювання та фізичними особами  згідно встановленого карантину «вихідного дня» та переходу до загальнодержавного  «помаранчевого рівня» епідбезпеки у складі:Галини Данільчак – голови комісії, Юрія Мироненка – заступника голови комісії, Богдани Калашнік – член комісії, представників Запорізького районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Запорізькій області – Юлії Шостак, здійснили перевірку з дотримання обмежувальних заходів суб’єктами господарювання та фізичними особами на території  Долинської сільської ради.

15:39 30.11.2020

Фонд соціального страхування повідомляє!

Фонд соціального страхування повідомляє!

За період з 21 листопада по 27 листопада 2020 року до Запорізького відділення надійшли: 3 повідомлення про випадок хронічного професійного захворювання, 119 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 та 8 повідомлень про нещасні випадки, що сталися на виробництві, в тому числі 2 повідомлення про випадки смерті.

14:05 30.11.2020

Новий службовий автомобіль для офіцерів поліції Долинської ОТГ!

Новий службовий автомобіль для офіцерів поліції Долинської ОТГ!

Сьогодні  в Долинській сільській раді за участю сільського голови- Федчука Богдана Михайловича, заступника начальника ГУНП в Запорізькій області -  Карабути Павла Івановича, начальника Запорізького районного відділу поліції – Галілєєва  Станіслава Васильовича, поліцейським Долинської ОТГ був наданий новісінький службовий автомобіль.

14:10 27.11.2020

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

         21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цей день— це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. З нагоди відзначення  цієї важливої дати в  закладах культури Долинської сільської ради відбувся цикл тематичних заходів.

14:30 24.11.2020

День дитини!

День дитини!

До Міжнародного дня дітей, який відзначається щороку 20 листопада, працівники закладів культури Долинської сільської ради  підготували ряд відео – вітань для  малечі, серед яких були вистави лялькового театру, відео – презентації дитячих талантів та  книжкові виставки дитячої літератури.

14:15 24.11.2020

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні свій День народження відзначає начальник відділу земельних відносин Долинської сільської ради - Сіряченко Яна Іванівна!

12:08 23.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора