A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Міжнародний  день дарування  книг!

Міжнародний  день дарування  книг!

          14 лютого всі, хто небайдужий  до друкованого слова, відзначили Міжнародний  день дарування  книг. Постійні  читачі Долинської бібліотеки прийшли  цього дня до неї з подарунками: цікавими виданнями. Щиро дякуємо  за подаровані  книжки  Іщенко Т.В., Зискун Г.Г., Свириденко Л.П та  її онуку Глібу, Рєзнік Вікторії, Барилюк Ю.А. та її сину Ярославу.

13:20 17.02.2020

«Лютневий  сніг весною пахне»

«Лютневий  сніг весною пахне»

15 лютого учасники гуртків Долинської бібліотеки мали змогу  порозважатися так, як це робили наші  предки багато років  тому, святкуючи день зустрічі Зими з Весною. Діти ознайомилися з тематичною виставкою «Лютневий  сніг весною пахне». Дізналися  й  про те, що у церковному календарі  Стрітення – одне з 12  найбільших свят християнського року. А ще вияснили: наші  улюблені вергуни є традиційними українськими ласощами, які  готували саме на Стрітення.

13:19 17.02.2020

Увага!Пряма лінія!

Увага!Пряма лінія!

У вівторок, 18 лютого 2020 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему: "Сімейне право", під час якої мешканці Запорізької області зможуть отримати відповіді від директора Регіонального центру з надання безоплатної вториннрої правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Наливайко Павла Івановича.

08:58 17.02.2020

Увага!Пряма лінія!

Увага!Пряма лінія!

У четвер, 20 лютого 2020 року відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме директор Депаротаменту соціального захисту  населення Запорізької обласної державної адміністрації Абдурахманова Світлана Петрівна

08:52 17.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора