A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Увага: Змінено банківські реквізити

До уваги пасічників та сільгосптоваровиробників!

       З метою запобігання отруєння бджіл, уникнення  непорозумінь між бджолярами та аграріями просимо переглянути  відеоролик про правила  взаємодії  всіх зацікавлених сторін: як зібрати  смачний мед, хороший урожай  та попередити отруєння  бджіл  за силкою : https://www.gudpss-zp.gov.ua/index.php?page=news&id=637

15:11:03 24.04.2019

Увага,оголошення!

        23 квітня 2019 року з 8.00 до 10.00 в  кабінеті секретаря Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області за адресою : вул. Центральна , 37, с.Долинське, Запорізького району , Запорізької області проводитиметься акредитація журналістів та працівників ЗМІ для висвітлення засідання 25 позачергової сесії сьомого скликання. 

09:41:08 22.04.2019

Важливе питання сьогодення – соціальна захищеність кожного

            Коли настає пенсійний вік і потрібно оформляти пенсію, багато хто дізнається, що її розмір є набагато меншим, ніж розраховували, а для декого взагалі втрачено право на призначення. Чому таке відбувається?

07:58:27 18.04.2019

25 позачергова сесія 7-го скликання

23.04.2019 року в приміщенні Долинської сільської ради, яке знаходиться за адресою: Запорізька область, Запорізький район, село Долинське, вулиця Центральна, будинок 27 о 14 годині 00 хвилин відбудеться 25 позачергова сессія 7-го скликання.

16:11:17 17.04.2019

Увага,оголошення!

     ДП «Запорізьке лісомисливське господарство» доводить до Вашого відома, що  на виконання вимог ст.. 39 Закону України «Про тваринний світ» підприємства, установи, організації і громадяни при здійснені будь-якої діяльності, що впливає або може вплинути на стан тваринного світу, зобов’язані забезпечити охорону середовища існування, умов розмноження і шляхів міграції тварин. Зокрема, у період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня по 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах).          При цьому, зазначені суб’єкти господарювання, спільно з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, центральним органом виконавчої влади, що реалізовує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства, органом місцевого самоврядування, вживають заходи щодо визначення місць розмноження диких тварин та своєчасно інформують населення про правила поведінки, яких необхідно дотримуватись в  таких місцях.     ДП «Запорізьке лісомисливське господарство» на основі багаторічних спостережень лісовою охороною та єгерською службою за ділянками лісових масивів та обстеження ділянок лісу останнім часом, визначило лісові квартали, де масово гніздяться птахи та розмножуються дикі  тварини. Відповідно підприємством був виданий наказ від 29.03.2019 року № 46 «Про затвердження лісових ділянок до «сезону тиші»».        Згідно наказу, місцями масового розмноження фауни в Запорізькому районі встановлено наступні ділянки (в розрізі лісництв)       По Крутоярівському лісництву: квартал № 17 (Біленківсьвка громада), квартал № 23 (Біленківська громада), квартал № 26 (Долинська громада), Площа – 138 га.     По Олександрівському лісництву: квартали № 21-29 (Кушугумська селищна рада). Площа 1431 га. По Хортицькому лісництву: квартали № 53-56 (Широківська громада). Площа – 179 га.

10:51:47 15.04.2019

До уваги жителів громади!

      З благодійного фонду «Голос Народної ради» надійшов лист, щодо надання  благодійної допомоги фонду «Голос Народної Ради» для завершення благодійної акції «Глаза и уши наших воинов» Метою благодійної акції є розробка, виготовлення, випробування, сертифікація та передача до підрозділів Збройних сил України зразків нестандартного обладнання «Командирський блок» з комплектом розвідувальної техніки (безпілотні літальні апарати), необхідних для більш ефективного та безпечного виконання бойових завдань, захисниками Вітчизни.

15:05:11 11.04.2019

Допомога багатодітним сім`ям

        З 1 квітня 2019 року в Україні запроваджено новий вид соціальних виплат – допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.  Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 грн. Допомога виплачуватиметься щомісяця по місяць досягнення дитиною 6-річного віку включно. Кожна сім’я, яка має посвідчення багатодітної, має змогу з 1 квітня оформити додаткову допомогу на дитину. Як отримати виплату?      Для того щоб оформити допомогу на дитину, мамі або татові потрібно звернутись до відділу соціального захисту населення Долинської сільської ради з паспортом та карткою платника податків і написати заяву  на отримання грошей.      При собі також потрібно мати оригінал та копію посвідчення багатодітної сім’ї, без якого оформити допомогу буде неможливо, та свідоцтва про народження дітей.     Виплати здійснюватимуться через Укрпошту чи уповноважений державою банк на соціальні виплати за вибором сім’ї. Якщо сім’я отримує щомісячну допомогу при народженні, вона може надати реквізити банківської картки, на яку зараховуються 860 грн.  

16:00:41 03.04.2019

Районний відділ поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області звертається до всіх жителів громади!

      10.03.2019 року о 15 годині  43 хвилини у сміттєвому баці, який розташований біля будинку № 22 по вулиці Новгородській у м. Запоріжжі було виявлено труп новонародженої дитини (стать чоловіча), який був обмотаний  в жіночий світер темного кольору та на якому був зображений кіт сірого кольору. Хто володіє якою небудь інформацією, та якщо хтось впізнає вищезазначений світер, просимо звернутись за тел. 096-779-81-53.

15:10:51 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора