A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

"Скриньки здоров'я" від Міжнародного благодійного фонду "Карітас Україна"

"Скриньки здоров'я" від Міжнародного благодійного фонду "Карітас Україна"

     В рамках заходів запобіганню поширенню короновірусу (COVID-19) Долинська об’єднана територіальна громада  звернулась за допомогою до Міжнародного благодійного фонду «Карітас Україна» у виділенні захисних та санітарно-гігієнічних засобів для забезпечення медичних закладів громади. 09 червня «Скриньки здоров'я» із захисними засобами були доставлені до громади та передані медичним працівникам КНП "ДЦПМСД" Долинської сільської ради, щоб вони могли подбати про своє здоров'я та здоров'я жителів нашої Долинської об’єднаної територіальної громади.

10:44 10.06.2020

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні в приміщенні Долинської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради де розглядались питання:

10:40 10.06.2020

Нагородження найкращих!

Нагородження найкращих!

          Незважаючи на карантин, протягом  квітня та  травня учасники художньої самодіяльності закладів культури Долинської сільської ради брали активну  участь  у багатьох обласних онлайн акціях, які проводили                КЗ «Обласний  центр патріотичного виховання молоді» та  КУ «Обласний методичний  центр культури і  мистецтва» Запорізької обласної ради.

10:41 09.06.2020

Шановні маленькі читачі та їх батьки!!!

Шановні маленькі читачі та їх батьки!!!

          @nova.poshta.official в партнерстві з @foundDZ подарувала бібліотекам Долинської сільської ради яскраві та цікаві книги – казки з ілюстраціями українських художників.

10:32 09.06.2020

Коли очікувати стабілізації ринку праці

Коли очікувати стабілізації ринку праці

Протягом січня-травня 2020 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 64,2 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 2,8% більше минулорічного показника аналогічного періоду.

11:41 03.06.2020

Творчий конкурс дитячих робіт!Нагородження найкращих!

Творчий конкурс дитячих робіт!Нагородження найкращих!

                З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту  дітей  КЗ «Центр культури та  дозвілля» Долинської сільської ради запустив творчий онлайн конкурс дитячих робіт.  З 26 по 31 травня учасники надсилали  малюнки, поробки, фотоколажі та  відео, в яких  розкривали одну з тем, а саме: «Моя  громада – країна щасливого дитинства», «Світлішає на світі, коли радіють діти» та «Країна  дитячих мрій».

08:34 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора