A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

ФК «Дніпро» займає 2 місце Кубка Запорізького району

ФК «Дніпро» займає 2 місце Кубка Запорізького району

У неділю, 22 вересня, проводився фінальний матч Кубка Запорізького району, на стадіоні «Титан» -  між командами «Дніпро» с.Розумівка, та збірної команди с.Петропіль та с.Миколай Поле. Команди прибули на стадіон за годину до початку гри, для того, щоб підготуватися до важливого матчу сезона. Дуже ретельно проведена розминка у нашої команди, чіткі настанови від капітана, та відпрацювання ударів по воротах команди основного складу.

12:30 27.09.2019

«Запоріжжя єднає світ»

«Запоріжжя єднає світ»

21 вересня 2019 року творчі колективи закладів культури Долинської сільської ради  брали участь у Фестивалі  національних культур «Запоріжжя єднає світ», який відбувся в «Парку Перемоги» м.Запоріжжя.  Фестиваль започатковано Асоціацією національних меншин Запорізької області при підтримці проекту «Ми – це місто», метою якого  є збереження та розвиток національно- культурних об’єднань, їх надбань і цінностей, згуртування представників національно – культурних  товариств та підтримки талановитих митців Запорізького краю.

13:08 24.09.2019

Запорізький лідерський практикум "Байда 2019"

Запорізький лідерський практикум "Байда 2019"

    17 вересня на піщаному березі Дніпра біля  с. Розумівка зібрались скаути України, які проходили практичну польову підготовку по скаутській технології , а також психологічну, медичну підготовку, верхову їзду та стрільбу, тобто все те, що повинен вміти лідер.

16:06 17.09.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

    Сьогодні свій День народження відзначає  заступник голови громадської організації «Ветеран Долинської громади» - Свириденко Любов Петрівна!

15:04 16.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора