A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

День захисника України!

День захисника України!

   Напередодні  відзначення Дня  захисника України в закладах культури Долинської сільської ради був проведений  цикл   виховних  та меморіальних заходів, на яких  вшанували пам'ять загиблих  односельчан, учасників  АТО  Мазура П.В. (с.Високогірне) та Дьячкова Ю.А. (с.Нижня Хортиця), які відали своє життя за свободу  і територіальну цілість нашої країни в зоні  проведення антитерористичної операції.

12:34 15.10.2019

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради

     10 жовтня в приміщенні Долинської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету де обговорювались питання про виконання плану соціально-економічного розвитку і бюджету сільської ради за 3 квартал 2019 року і задачах по забезпеченню ії виконання в 4 кварталі 2019 року. Прозвітували директори КП «Долинське КГП», КП «Долинське» Долинської сільської ради та СКП , «Долинська ритуальна служба» про виконану роботу за 3 квартал 2019 року, а також прозвітували про роботу «Опікунської ради « Долинської сільської ради.

10:23 10.10.2019

В Долинській ОТГ привітали працівників освіти!

В Долинській ОТГ привітали працівників освіти!

   Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.      Відбулося таке свято і в Долинській ОТГ. В будинку культури зібрався весь педагогічний колектив, а учні та вихованці підготували чудові концертні номери й привітання. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники освіти від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.

09:31 07.10.2019

Реєструйтесь та користуйтесь вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду – сучасним сервісом обслуговування громадян

Реєструйтесь та користуйтесь вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду – сучасним сервісом обслуговування громадян

Пенсійний фонд України активно впроваджує дистанційні форми обслуговування громадянам. Сьогодні вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду надає можливість всім бажаючим вирішувати різноманітні питання пенсійної тематики без відвідування органів Фонду, а безпосередньо у себе вдома та у зручний час, лише зареєструвавшись в особистому кабінеті користувача.

09:15 04.10.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

29 вересня свій День народження відзначила касир зі збору податків Долинської сільської ради - Чала Оксана Дмирівна!

09:08 30.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора