Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Представники Долинської громади прийняли участь в цікавому семінарі

Представники Долинської громади прийняли участь в цікавому семінарі

Нещодавно представники Долинської громади побували в Преображенській ОТГ Оріхівського району Запорізької області. Там, в актовому залі сільської школи, пройшов семінар за темою «Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах», організатором якого виступила Асоціація сільських, селищних рад та об’єданних громад України.

11:24 20.06.2017

"Ми проти насилля": До малюків з Розумівки завітали гості у погонах

"Ми проти насилля": До малюків з Розумівки завітали гості у погонах

Сучасною проблемою сьогодення є проблема насильства в сім’ї. Найстрашніше те, що рамки домашнього насильства виходять за межі дому – і поширюють їх діти, скоюючи жорстокі вчинки по відношенню до своїх однолітків.

14:21 16.06.2017

Вітаємо Вікторію Зуєву і Юлію Поливоду з перемогою!

Вітаємо Вікторію Зуєву і Юлію Поливоду з перемогою!

Відповідно наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 22.05.2017 № 0412 «Про підсумки участі учнівської молоді в обласному етапі Всеукраїнського родинного конкурсу «Секрети Великоднього хліба»» з метою сприяння активізації роботи щодо  громадянського виховання дітей та молоді, формування у них шанобливого ставлення до традицій свого народу, що освячені віками, зокрема - Великодніх традицій в Україні, комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради проведено обласний етап Всеукраїнського родинного конкурсу «Секрети Великоднього хліба».

11:20 12.06.2017

Оголошення!

Оголошення!

Податкова служба Вільнянської ДПІ просить власників нерухомого майна (житлових будинків, площа яких перевищує 120 м2, та власників квартир, площа яких перевищує 60 м2) звернутися за адресою: м.Запоріжжя, вул. Богдана Ступки, 8, каб.1 (бувша вул. Третьої п’ятирічки) для нарахування податку. 

12:09 09.06.2017

АМУ інформує: Прийнятий важливий закон

АМУ інформує: Прийнятий важливий закон

Уряд затвердив нові умови та розподіл субвенції місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад 7 червня на засіданні Уряду схвалено проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад».  Асоціацію міст України на заході представляв Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. Затверджена постанова КМУ передбачає розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2017 році в обсязі 1,5 млрд. грн. Проект постанови був раніше погоджений Асоціацією міст України із зауваженнями, які надалі були враховані. Зокрема, в 2017 році кошти субвенції можуть бути використані на розроблення проектної, містобудівної та планувальної документації, погашення бюджетної кредиторської заборгованості місцевих бюджетів, що виникла під час здійснення видатків за рахунок коштів, отриманих за програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад». Крім того, кошти субвенції можуть спрямовуватися на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, а також капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення (як співфінансування на договірних засадах).

13:37 08.06.2017

До відома сільгосппідприємств громади: До обласної програми розвитку галузі вівчарства внесено зміни

До відома сільгосппідприємств громади: До обласної програми розвитку галузі вівчарства внесено зміни

Доводимо до вашого відома, про те, що до «Програми розвитку галузі вівчарства в сільгосппідприємствах Запорізької області на 2015-2019 роки» рішенням Запорізької обласної ради  від 06.04.2017 №49 внесено зміни, а саме: 

09:13 06.06.2017

Небезпечне «Чудо-Юдо»: Держпродспоживслужба попереджає про захворювання на ботулізм

Небезпечне «Чудо-Юдо»: Держпродспоживслужба попереджає про захворювання на ботулізм

Управління Держпродспоживслужби в Запорізькому районі інформує населення про ймовірну загрозу здоров’ю та життю людей при вживанні в’яленої риби виробництва ТОВ «Чудо-Юдо» та ФОП Меркулов А.В.

12:21 02.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора