A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Гендерне орієнтоване бюджетування та механізм його впровадження на місцевому рівні

Гендерне орієнтоване бюджетування та механізм його впровадження на місцевому рівні

За підтримки Національного демократичного інституту міжнародних відносин, та Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє», в м.Івано-Франківськ, відбувся тренінг: «Гендерне орієнтоване бюджетування та механізм його впровадження на місцевому рівні». На заході були присутні представники депутатських груп «Рівні можливості» Запорізької області, представниці МФО «Київ – місто рівних можливостей». В роботі заходу, взяли участь депутатки Долинської громади: Кирпа Наталія Василівна та Біла Наталія Миколаївна.   Дякуємо директору  Запорізького благодійного фонду, Огородовій Тамарі Миколаївні, за організацію заходу, за можливість обміну досвідом,  підвищення рівня знань, та професійних компетенцій депутаток, впровадження елементів гендерного орієнтування, при створенні бюджетних програм.

08:15 17.11.2023

Вітаємо з Днем працівника культури!

Вітаємо з Днем працівника культури!

Шановні працівники культури! Вітаємо вас із професійним святом Днем працівника культури! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!

09:10 09.11.2023

Свято Артистратига Михаїла!

Свято Артистратига Михаїла!

08 листопада, в день вшанування Архистратига Божого Михаїла і Ангельських сил небесних, в церкві святого Архистратига Михаїла в селі Долинське відбулося Богослужіння, яке провели: благочинний отець Василь Калин, настоятель храму Архистратига Михаїла с.Долинське протоиерей Роман та інші священники Єпархії Православної церкви України.

12:00 08.11.2023

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні свій День народження відзначає виконуюча обов'язки Генерального директора КНП “Долинський ЦПМСД” - Колексник Ольга Яківна!

12:35 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора